Claudia Pătrăşcanu a plecat cu copiii la mare. Vedeta încearcă să uite de Gabi Bădălău

Publicat pe

Claudia Patrascanu a decis sa plece cu copiii la mare. Desi nu mai e intr-o relatie buna cu sotul, vedeta incearca sa zambeasca de dragul comorilor ei: baieteii ei.

Iata ca de dragul copiilor face orice! Claudia Patrascanu a parasit Bucurestiul weekendul acesta si a plecat la mare alaturi de copiii ei. Vedeta se afla intr-o scurta vacanta la maul marii. Impreuna cu baieteii, vedeta s-a fotografiat langa mare, semn ca se simt foarte bine.

A impartasit si cu fanii ei cateva imagini. Pare ca Gabi Badalau nu i-a insotit, mai ales dupa mesajul pe care vedeta l-a postat in mediul online, despre infidelitate.

Gabi Bădălău, prima reacţie după ce Claudia Pătrăşcanu l-a acuzat de abuzuri şi infidelităţi: Cel mai josnic om…'

Gabi Bădălău, încă soţul Claudiei Pătrăşcanu a avut o primă reacţie la dezvăluirile şocante pe care artista le-a făcut în mediul online. Bărbatul pe care soţia lui l-a acuzat de abuz fizic, psihic şi chiar sexual, dar şi infidelităţi, încearcă să-şi construiască o imagine de tată perfect, dacă soţ a înţeles toată lumea că nu este. Astfel, Gabi Bădălău a  postat pe reţelele de socializare mai multe clipuri în care apare jucându-se cu copiii, dar şi un mesaj adresat soţiei sale, prin care se străduieşte să-şi spele imaginea de băiat rău.

Foto: Instagram 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter