Claudia Pătrășcanu, amenințată în plin proces de divorț și custodie: „Nu mi-am dorit niciodată să-i despart de tatăl lor”

Publicat pe

Claudia Pătrășcanu susține că este amenințată, în plin proces de divorț și custodie pentru cei doi copii pe care îi are alături de Gabi Bădălău. Potrivit presei, el ar fi împreună cu Daniela Crudu, după despărțirea de soția sa. După ce mama Claudiei a spus că aceasta ar fi fost abuzată de Bădălău, vedeta spune că primește în continuare amenințări.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

„Nimeni și nimic nu poate să-i ia de lângă mine…. chiar dacă direct și indirect primesc mesaje în care sunt amenințată de acest lucru! Sunt o mamă impecabilă și voi merge până în pânzele albe că acești copii să crească lângă mama lor, așa cum este lăsat pe pământ! Nu am făcut niciun rău nimănui niciodată, nu am greșit cu nimic, îmi văd de viața și copii, de educația lor și vreau să-i pregătesc pentru viitor așa cum este legea firii.

Mama Claudiei Pătrășcanu face mărturii șocante despre Gabi Bădălău: „A spart ușa de la dormitor, o făcea în tot felul'

Îmi divinizez copiii și nu mi-am dorit niciodată să-i despart de tatăl lor, ba chiar îmi doresc sa fie bine numai și numai pentru ei, dar… Nu înțeleg de ce atâta presiune și răzbunare asupra mea?! Sunt mama copiilor lui și cu asta spun tot! Sunt convinsă că în țara aceasta încă se poate face dreptate, că sunt oameni cu suflet și cu conștiință și vor decide corect viața a doi copii care vor să fie luați de lângă mama lor! Vreau doar să-i cresc frumos, cu respect, credința și să nu le lipsească dragostea și afecțiunea mamei, căci doar așa se vor dezvoltA frumos!

Celor care mă simpatizați de ani buni, vreau să vă mulțumesc pentru toate mesajele dumneavoastră și pentru toate aprecierile de-a lungul timpului.  Știu că răbdarea și credința ne ajută în orice situație și las totul în mâinile Domnului!', a fost mesajul postat aseară de Claudia Pătrășcanu pe rețelele de socializare.

Gabi Bădălău joacă la două capete, după ce s-a despărțit de Claudia Pătrășcanu. A mers cu Daniela Crudu în vacanță, dar a mai făcut o cucerire!

Cum s-a combinat Gabi Bădălău cu Daniela Crudu

Claudia Pătrășcanu, amenințată în plin proces de divorț și custodie:  „Nu mi-am dorit niciodată să-i despart de tatăl lor'Claudia Pătrășcanu, amenințată în plin proces de divorț și custodie:  „Nu mi-am dorit niciodată să-i despart de tatăl lor'

Nu a trecut mult timp de când Gabi Bădălau și Claudia Pătrășcanu și-au spus adio, că iată că deja se pare că fostul soț al cântăreței și-ar fi refăcut viața. Potrivit surselor Spynews.ro, tânărul ar juca la două capete: Bunes (Oana Marica) și Daniela Crudu.

Conform informațiilor sursei citate, milionarul ar fi dus-o pe Daniela Crudu într-o vacanță scumpă. Doar o singură noapte de cazare la un hotel de lux ar fi costat 1000 de euro. Fostul soț al Claudiei Pătrășcanu ar fi închiriat un yacht doar pentru ei doi, care ar fi costat 4000 de euro pe zi.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter