Claudia Pătrășcanu, mesaj dur pentru Gabi Bădălău în plin proces de divorț: ”Cu banii tăi nu speli păcatele murdare”

Publicat pe

Claudia Pătrășcanu s-a despărțit de Gabi Bădălău, tatăl copiilor ei. Divorțul nu a fost deloc unul amiabil, iar scandalurile nu au lipsit din familia lor. Artista a lansat melodia 'Tată de duminică' și explică prin cântec ceea ce simte o mamă singură.

Iertarea mea nu-i de vânzare
Cu banii tăi nu speli păcatele murdare
Ca orice mamă recunosc mi-e frică
Să te declar pierdut, dar copiii te strigă

Sunt câteva din versurile care se regăsesc în melodia lansată de cântăreață. Claudia Pătrășcanu a trecut printr-o despărțire care a afectat-o foarte tare. Gabi Bădălău a dat-o afară din casă împreună cu cei doi băieți. În prezent, vedeta locuiește la mama ei, la Agigea.

Sunt convinsă că se vor regăsi în 'Tată de duminică' multe femei puternice care reușesc să depășească încercările vieții. Piesa are un mesaj pozitiv care determină toate femeile singure să meargă înainte și nu trebuie să uităm că avem dreptul să fim ceea ce ne dorim! Atunci când ești mamă, nu ești niciodată singură în gândurile tale. O mamă gândește întotdeauna de două ori – o dată pentru ea și o dată pentru copii ei.

Claudia Pătrășcanu

Copii au rămas în grija mamei

Acum, lupta între Claudia Pătrășcanu (39 de ani) şi Gabi Bădălău (34 de ani) se duce la tribunal, odată cu depunerea cererii de divorț artista cerând și custodia copiilor. Pe 7 noiembrie, magistrații Judecătoriei Bolintin Vale au decis ca, până la soluționarea divorțului, cei doi copii să rămână în grija mamei, în Agigea, tatălui fiindu-i stabilit un program de vizitare.

'Stabileşte locuinţa minorilor Bădălău Gabriel Alexandru şi Bădălău Nicolas Mihai la mamă, respectiv în Agigea, Constanţa' – a decis Judecătoria Bolintin, programul de vizitare fiind, de asemenea, comunicat:

'Stabileşte următorul program: primul şi al treilea weekend din fiecare lună, de vineri ora 17.30 până duminică la ora 18.00, la domiciliul reclamantului din Bolintin Vale, jud. Giurgiu, minorii urmând a fi aduşi la domiciliul pârâtei-reclamante din Agigea, cel mai târziu duminică la ora 18.00.

În anii impari: în vacanţa de vară, patru săptămâni, respectiv primele două săptămâni din luna iulie şi primele două săptămâni din luna august, cu posibilitatea pentru reclamant de a lua minorii de la domiciliul mamei, urmând a fi aduşi la domiciliul pârâtei-reclamante din Agigea, cel mai târziu la ora 18.00. În vacanţa de primăvară, o săptămână, respectiv a doua săptămână de vacanţă, începând din ziua de luni, ora 17.30 până în ziua de duminică, ora 18.00. În vacanţa de iarnă, din data de 23 decembrie ora 17.30, până în data de 30 decembrie ora 18.00'.

Claudia Pătrășcsanu nu s-a declarat satisfăcută cu aceste decizii și a făcut apel, urmând ca înfățișarea viitoare să aibă loc pe 11 decembrie.

Claudia Pătrășcanu, mesaj dur pentru Gabi Bădălău în plin proces de divorț: 'Cu banii tăi nu speli păcatele murdare'Claudia Pătrășcanu, mesaj dur pentru Gabi Bădălău în plin proces de divorț: 'Cu banii tăi nu speli păcatele murdare'
 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter