Claudia Pătrășcanu a cerut ordin de restricție împotriva bărbatului care-i este șofer lui Gabi Bădălău: "Sunt..."

Publicat pe

Claudia Pătrășcanu a cerut ordin de restricție împotriva unui bărbat cunoscut. Nici bine nu s-a încheiat ultimul scandal între Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, că acum începe un altul. Vedeta a decis să ceară ordin de restricție împotriva șoferului omului de afaceri. Ce acuzații îi sunt aduse bărbatului.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Claudia Pătrășcanu trece prin momente dificile. Vedeta încearcă de trei ani să divorțeze de Gabi Bădălău, tatăl copiilor, însă cei doi nu reușesc să ajungă la un numitor comun. Recent, ea a fost implicată într-un nou scandal cu fostul ei partener, după ce ar fi pus microfoane în bagajele băieților. O înregistrare cu mama și sora lui Bădălău a făcut înconjurul internetului, iar în discuția celor două se aduce discuția și de Bianca Drăgușanu.

Claudia Pătrășcanu a cerut ordin de restricție împotriva bărbatului care-i este șofer lui Gabi Bădălău: "Sunt..."Claudia Pătrășcanu a cerut ordin de restricție împotriva bărbatului care-i este șofer lui Gabi Bădălău: "Sunt..."

Acum, îndrăgita cântăreață se teme pentru viața ei și a decis să ceară ordin de restricție împotriva unui bărbat din anturajul afaceristului din Bolintin Vale. 

Citește și: Adevăratul motiv pentru care Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău nu au divorțat încă, la trei ani de la separare: „Ține de familia lui’

Citește și: Ce-și dorește Claudia Pătrășcanu de la Gabi Bădălău, la final de proces de divorț: „Să stăm la o masă și să…’

Citește și:Ce dietă ține Andreea Bălan pentru a se menține la 49 de kilograme:’Nu-mi refuz nicio plăcere’

Citește și:Cum arată casa în care s-a mutat Simina Loica. Cine va locui cu ea:„Mă simt în siguranță

Claudia Pătrășcanu a cerut ordin de restricție împotriva șoferului lui Gabi Bădălău

Claudia Pătrășcanu susține de curând că fostul ei partener a recurs la cele mai josnice metode pentru a-i atrage pe copii de parte lui, inclusiv aceea de e le vorbi celor doi băieți extrem de urât despre mama lor. Ei bine, scandalul continuă între cei doi.

De data aceasta, cântăreața a decis să ceară un ordin de restricție împotriva șoferului lui Gabi Bădălău. Artista a explicat, pentru Click!, de ce anume a recurs la acest gest, precizând că ar fi fost chiar agresată de omul lui Bădălău.

Claudia Pătrășcanu, un nou scandal cu Gabi Bădălău

Claudia Pătrășcanu a explicat ce s-a întâmplat, de fapt, la finalul lunii iunie, atunci când s-a pus la masă, pentru discuții, cu Gabi Bădălău.

‘La sfârșitul lunii iunie, am strâns toți avocații, ai lui și ai mei, pentru a încheia acest proces, dar a fost inutil, exact ca în toți acești ani.

În schimb, avocații lui Gabi Bădălău au avertizat că vor scoate toate gloanțele. La ce s-or fi referit oare? Doar dumnealor știu! Trăim și vedem! Cert este că Gabi s-a ridicat de la masă și nu a dorit nimic, spunând că instanța îi va da mai mult oricum.  

Gabi Bădălău le știe pe toate, el este puterea supremă în țara asta. În mintea lui! Vi se pare că a făcut ceva Bădălău până acum în acest sens? Gura e de el!

Mai nou, au găsit o altă strategie: cea de a vorbi cel mai urât posibil copiilor despre mama lor, să încerce să-i facă să fie împotriva mea, să spună că nu mai vor copiii la mine și că sunt cea mai rea mamă de pe pământ, că vreau să-i bag în pușcărie sau să le iau banii. Despre ce bani vorbește?

Doar bani vizează, strategii și combinații. Șmecherii și escrocherii ce țin doar de strategiile lor. Să pună cârca la muncă cu adevărat, căci pe unde calcă se usucă tot!’, a spus Claudia Pătrășcanu.

sursă foto- Facebook

 
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă