Claudia Pătrășcanu se teme că va pierde custodia celor doi copii. „Când primești tot felul de amenințări, intimidări, te gândești la ce e mai rău”

Publicat pe

Claudia Pătrășcanu declară că ar îngropa securea războiului și ar fi deschisă la o comunicare decentă de dragul celor doi copii, dacă ar găsi înțelegere din partea fostului soț. Artista se teme să nu piardă custodia celor doi copii.

Claudia Pătrășcanu se teme că va pierde custodia celor doi copii. „Când primești tot felul de amenințări, intimidări, te gândești la ce e mai rău'Claudia Pătrășcanu se teme că va pierde custodia celor doi copii. „Când primești tot felul de amenințări, intimidări, te gândești la ce e mai rău'

După despărțirea de Gabi, Claudia Pătrășcanu a încercat să le creeze celor doi copii, Gabriel și Nicolas, un mediu în care să nu resimtă despărțirea părinților.

În același timp, nu a vrut nici să le ascundă realitatea și nici să le ofere cadouri scumpe sau să îi răsfețe excesiv pentru a masca perioada dificilă pe care o traversează. În acest sens, vedeta încearcă să-l facă și pe tatăl micuților să fie pe aceeși lungime de undă cu ea.

„El încearcă să compenseze prin cadouri, trebuie să recunosc, dar eu nu. Eu le ofer aceleași lucruri pe care le ofeream și înainte. În schimb, le ofer atenție, iubire, petrec timp de calitate cu ei. Le place să iasă în parc și eu îi duc de câte ori pot. Acum Gabriel îmi spune că vrea să practice un sport. Încerc cumva să le ofer lucruri care țin de educație și lucruri frumoase de viitor. Pentru că sunt la vârsta la care înțeleg foarte bine, le-am explicat că lucrurile materiale nu sunt foarte importante și nu cu astea rămânem în viață. Rămânem cu ceea ce învățam, cu ceea ce facem bun. Dar asta nu înseamnă că nu le cumpăr nimic', a povestit Claudia pentru Libertatea.

„Acum suntem în perioada în care cumpărăm cărți și citim în fiecare seară povești. Gabriel e curios despre tot felul de lucruri, de corpul uman. Încerc să-i detașez de jocurile astea pe tabletă'.

Speră să ajungă la o înțelegere comună

În ultima perioadă, Pătrășcanu a scris pe rețelele ei de socializare că îi este teamă ca nu cumva fostul soț și familia acestuia să se folosească de influența pe care o au pentru a-i lua copiii.

„S-au întâmplat atât de multe lucruri în țara noastră, din nefericire, dar din punctul meu de vedere cred că nicio instanță nu va da custodia tatălui. Toată lumea știe ce fel de om sunt, o mamă devotată care nu stă prin cluburi, care nu consumă alcool.

Ca orice mamă, îți trec prin minte tot felul de lucruri, dar nu vreau să mă gândesc la o astfel de situație. Atunci când primești tot felul de mesaje, amenințări, intimidări, te gândești la ce e mai rău. Nu vreau să cred că există cea mai mică șansă ca acești copii să fie luați de lângă mine. Ar fi o traumă, o durere pentru ei, iar pentru mine nici nu vreau să mă gândesc', a mai spus Claudia pentru sursa citată.

„Eu vreau ca cei doi copii ai mei să aibă și mamă și tată. Nu vreau să-l decad din drepturi, deși poate uneori am avut și am destul de multe probe. Nu-mi doresc acest lucru pentru că-mi iubesc și prețuiesc atât de mult copiii încât vreau să aibă și mamă și tată. Ambii părinți să fim implicați. Cel mai mult din partea lui îmi doresc lucrul ăsta', a mai spus Pătrășcanu.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter