Claudia Pavel și-a făcut o nouă intervenție estetică, după ce a fost eliminată de la Ferma. Cum arată vedeta acum

Publicat pe

Claudia Pavel, artista cunoscută publicului drept Cream, a avut parte de săptămâni agitate ca și concurent al reality show-ului Ferma', de la PRO TV. Perioada obositoare și-a pus amprenta inclusiv asupra chipului său.

Astfel că, odată revenită acasă, solista a decis să apeleze la medicul său estetician, pentru a scăpa de cearcănele adânci care nu dispar nici după un somn odihnitor.

A fost o perioadă grea, agitată, cu mult consum nervos și cu somn puțin. De când m-am întors din am început turul emisiunilor de televiziune, am multe concerte, sunt și mamă și am astfel multe responsabilități. Numai timp să mă odihnesc nu am avut, așa că cearcănele și-au făcut simțită prezența. Cum nu-mi place să mă machiez excesiv, am apelat la medicul meu estetician pentru o atenuare a cearcănelor cu acid hialuronic și am îmbunătățit aspectul  feței în doar câteva minute', declară Claudia Pavel.

Medicul estetician i-a recomandat corectarea și albirea cearcănelor cu acid hialuronic și explică în ce mod a decurs intervenția urmată de Cream.

După perioade foarte agitate pline de stres și oboseală, pierdem puțin volum la nivelul feței, iar zona cearcănelor este cea mai sensibilă. Apare astfel aspectul de față obosită, care are însă o rezolvare rapidă. Volum se adaugă cu substanță de umplere – acid hialuronic. Acesta este o substanță naturală, care există în mod natural în corp, dar pe care o pierdem cu timpul, rezultatul fiind vizibil imediat și nu necesită timp de recuperare. Efectele se mențin vreme de 10-12 luni', spune medicul estetician Iancu Morad.

Claudia Pavel, o nouă intervenție estetică

Claudia Pavel, o nouă intervenție estetică

FOTO: Facebook, PR

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter