Cleopatra Stratan și Edward Sanda își doresc să devină părinți: ”Eu vreau o păpușă. Acum, ce o să iasă”

Publicat pe

Cleopatra Stratan și Edward Sanda își doresc să devină părinți. Este vestea momentului în showbiz-ul românesc. După ce au șocat cu nunta lor și toată lumea a spus că sunt prea tineri, cei doi demonstrează în orice momente că se iubesc la cote maxime. Mai mult decât atât, vor să-și ducă relația la un alt nivel și să fie o familie în adevăratul sens al cuvântului.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cleopatra Stratan și Edward Sanda fac parte din unul dintre cele mai tinere cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi artiști au demonstrat însă de-a lungul timpului că trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Recent, au dat și marea veste care a adus zâmbetul pe buze tuturor!

Cleopatra Stratan și Edward Sanda își doresc să devină părinți: 'Eu vreau o păpușă. Acum, ce o să iasă'Cleopatra Stratan și Edward Sanda își doresc să devină părinți: 'Eu vreau o păpușă. Acum, ce o să iasă'

Știm cu toții faptul că încă de când s-au căsătorit, Cleopatra Stratan și Edward Sanda au tot fost întrebați despre momentul când vor avea un copil. Cei doi au continuat să declare de mai multe ori că nu sunt încă pregătiți. Mai mult decât atât, au explicat că vor să se axeze pe carieră. De ceva timp însă, se pare că lucrurile au luat o altă întorsătură.

Citește și: Cleopatra Stratan a împlinit 20 de ani! Unde a plecat de ziua ei, cu Edward Sanda:”Cea mai mare dorință a mea”

Citește și: Cleopatra Stratan a luat permisul de conducere:”De azi sunt șoferiță”

Citește și: Modul inedit prin care Irina Rimes și iubitul ei fac ca relația lor să funcționeze:„Născocim o ceartă'

Citește și: Mihai Morar l-a criticat dur pe Culiță Sterp, după ce artistul a jignit un jurnalist la ieșirea din sala de judecată:”Definiția perfectă pentru neam prost”

Cleopatra Stratan și Edward Sanda își doresc să devină părinți

Da! Cleopatra Stratan și Edward Sanda au mărturisit că își doresc să devină părinți pentru prima dată. Mai mult decât atât, artistul nu s-a abținut și a spus și ce sex își dorește să aibă primul lor copil. Fără a ezita vreun moment, Edward Sanda a mărturisit că ar vrea să fie tată de fată mai întâi, și apoi de băiat. Cu toate astea, au explicat că important este ca bebelușul să fie sănătos, fără a conta dacă iese fetiță sau băiețel.

'Edward Sanda: Dacă o da Domnul, facem și noi o păpușă. Ne dorim.

Cleopatra Stratan: Când o da Dumnezeu, atunci o să fie. Da, noi ne dorim.

Edward Sanda: Eu vreau să fie păpușă. Da (n.r. fetiță). Acum, ce o să iasă.', au fost declarațiile făcute de cei doi în exclusivitate pentru Ego.ro.

Edward Sanda: 'Abia aștept să mă văd cu o fetiță în brațe'

Din dorința lui Edward Sanda de a avea o fetiță, Cleopatra Stratan și-a adus aminte cum și tatăl ei și-a dorit același lucru. Artistul a explicat că el deja își imaginează momentul în care o să își țină fiica în brațe. Totodată a dat de înțeles căo să fie un tată extrem de implicat și de atent cu copiii pe care o să-i aibă alături de soția lui.

Cleopatra Stratan: Tatăl meu tot fată a vrut.

Edward Sanda: Am printre prietenii mei, printre colegi, oameni care au copii acum și zic: Dar eu chiar mi-am dorit fetiță și așa a ieșit!'. Acum sper să mă audă și pe mine.

Cleopatra Stratan: Cred că tații de fete au o putere aparte legată de dorințele de a avea fetiță, nu știu de ce. Cred că este o relație specială, vorbind la modul general, între tați și fiice.

Edward Sanda: Da, și eu aștept să mă văd. (n.r. cu o fetiță în brațe) Nu mai plec fără ea. Deci fără ea, gata. Eu știu cumva tot. Am o soră de 4 ani și am prins anumite chestii de la mama mea. Dar este altceva când știi că este din tine. Nu știu cum e, dar cred că e divin.', au mai mărturisit Cleopatra Stratan și Edward Sanda.

Cleopatra Stratan: 'Nu suntem chiar pregătiți'

Cleopatra Stratan și Edward Sanda au declarat recent că își doresc mult să devină părinți și să aibă o fetiți. Cu toate astea însă, artista declara în trecut că încă nu se simt pregătiți pentru un astfel de rol. Totodată, a mai explicat și că au un progarm de încărcat acum și nu ar avea cum să facă față.

„E o cronologie întreagă legată de viața privată cu care ai de-a face și nu te poți ascunde orice s-ar întâmpla. La capitolul copii, ne dorim și eu, și Edy, doar că vrem să mai copilărim noi întâi, pentru că suntem tineri și vrem să mai trăim perioada asta frumoasă.

Și nu spun că ne-ar încurca copilul, însă avem foarte multă treabă, vrem să mai călătorim, să mai umblăm, să avem libertatea asta și când simțim nevoia de un membru al familiei și să îi dedicam timpul, firește că nu o să renunț la muzica sau în a mă mai ocupa de mine personal, doar că o să fie un alt ritm.Nu suntem chiar pregătiți pentru asta acum, dar dacă într-un an s-o întâmpla să apară și un copil, ne vom bucura de el, Doamne ajută!', a dezvăluit artista pentru wownews, în urmă cu câteva săptămâni.

Sursă foto: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter