Clipe îngrozitoare pentru Cristina Șișcanu. I s-a făcut rău în platoul emisiunii „Bravo, ai stil! Celebrities!: „Am realizat că nu pot să respir”

Publicat pe

Cristina Șișcanu a trecut prin clipe de panică, după ce i s-a făcut rău brusc în platoul emisiunii „Bravo, ai stil! Celebrities'. Vedeta le-a spus colegilor de filmări că îi este rău, moment în care a făcut mari eforturi să se ridice și să părăsească platoul. 

Clipe îngrozitoare pentru Cristina Șișcanu. I s-a făcut rău în platoul emisiunii „Bravo, ai stil! Celebrities!: „Am realizat că nu pot să respir'Clipe îngrozitoare pentru Cristina Șișcanu. I s-a făcut rău în platoul emisiunii „Bravo, ai stil! Celebrities!: „Am realizat că nu pot să respir'

A ajuns în culise, unde a băut apă și a vorbit despre mment.  „Cred că de la căldură. Îmi era rău, dar am zis că rezist. Însă când Ilinca m-a întrebat și a trebuit să vorbesc, am realizat că nu am aer, că nu pot să respir. De la căldură', a spus Cristina Șișcanu. 

Vedeta a stat câteva minute în culise, unde a băut apă și apoi a revenit în platou cu forțe proaspete după ce s-a hidratat. 

Nu este prima vedetă căreia i se face rău în platoul 'Bravo, ai stil! Celebrities'. Și Ginei Chirilă i s-a făcut rău. Însărcinată fiind, soția lui Bogdan Vlădău a avut un episod similar.

Și Bianca Giurcanu a izbucnit în lacrimi, spunând că o doare foarte tare capul și nu se poate opri din tremurat.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter