Codin Maticiuc, iubita și cei doi copii sunt infectați cu noul coronavirus. "Nu, nu este o glumă. Protejați-vă cât puteți!"

Publicat pe

Codin Maticiuc a anunțat că este infectat cu noul coronavirus, juratul de la Masked Singer dând vestea chiar pe contul său de socializare, unde și-a avertizat fanii cu privire la pericolul la care se expun.

Din păcate, și Codin Maticiuc a devenit recent un nume pe lista tot mai lungă a vedetelor care s-au infectat cu noul coronavirus, juratul de la Masked Singer făcând anunțul chiar pe contul său de socializare.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

„Am covid19. Nu, nu este o glumă macabra de Valentines Day. Este o realitate. Una de care m-am ferit de când a început pandemia cât de mult am putut. Aproape ca regret acum ca n-am fost deloc la LOFT vara asta. Anyway haideți ca va spun de la început. Suntem bolnavi toți din casă, eu, iubita și copiii. Simptome nu prea avem cum nu prea avem nici gust nici miros. Duminica trecută am observat asta și m-am gândit că e posibil sa am coronavirus. De trei zile eram înfundat dar am pus asta pe seama jucatului de fotbal afară.', și-a început Codin Maticiuc mărturisirea.

Citește și: Simona Halep are COVID-19. Antrenorul ei, despre infectarea sportivei: „Am fost destul de surprins! Tot timpul a respectat măsurile”

Codin Maticiuc, iubita și cei doi copii sunt infectați cu noul coronavirus. "Nu, nu este o glumă. Protejați-vă cât puteți!"Codin Maticiuc, iubita și cei doi copii sunt infectați cu noul coronavirus. "Nu, nu este o glumă. Protejați-vă cât puteți!"

„Purtați mască!”

Codin Maticiuc a mărturisit că a așteptat finala show-ului Masked singer pentru a le da fanilor săi vestea, deoarece, spune el, nu a vrut să influențeze în vreun fel audiențele, dat fiind că mulțe vedete au fost deja acuzate că nu suferă de coronavirus și că aleargă, de fapt, doar după audiență…

Anunțul public îl fac astăzi, după finala Masked Singer România pentru ca nici eu, nici ProTv-ul nu ne-am dorit ca audiențele zdrobitoare de concurență pe care le-am înregistrat aseară sa fie puse de concurența pe seama unui „stunt de PR' sau ceva de genul. Știu, suntem paranoici dar suflatul în iaurt a devenit sport național', a mai scris actorul.

De asemenea, codin Maticiuc a făcut un apel la fanii săi să respecte măsurile de protecție, pentru a evita infectarea cu coronavirus.

Protejați-va cât puteți. Purtați mască, nu e atât de greu, am demonstrat-o chiar noi cei de la Tshirt Factory când am făcut măștile noastre și cool și ușoare pe care trei luni mai târziu OMS-ul le-a declarat pe locul 3 ca siguranță. Încercați să amânați cât puteți momentul contactării acestui virus care poate fi fatal pentru oamenii în vârstă', a mai spus el.

Citește și: Andi Moisescu, infectat cu coronavirus. Cu o săptămână în urmă, Olivia Steer îndemna oamenii să renunțe la măști!

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter