Codruța Sanfira și-a amenințat soțul în direct, la TV. Ce i-ar face lui Valentin Sanfira, dacă ar înșela-o: „Apare la știrile cu dispăruții”

Publicat pe

Codruța Sanfira și-a amenințat soțul în direct, la TV. Frumoasa cântăreață are mereu hazul la ea, la fel ca și partenerul ei de viață, Valentin Sanfira. Din vorbă în vorbă, cei doi îndrăgostiți au ajuns să discute despre infidelitatea în cuplu, moment în care aceasta nu a mai ținut cont că este într-o emisiune în direct. Iată ce 'plan' are cu soțul ei dacă o să afle vreodată un astfel de lucru! Nimeni nu se aștepta!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Codruța Sanfira și-a amenințat soțul în direct, la TV. Valentin și Codruța Sanfira au dat tot din casă în emisiunea Vorbește lumea! Au vobit deschis depre mariajul lor, astfel că au mărturisit cine conduce în căsnicie, dar și care sunt motivele care ar putea să o încheie. Ei bine, au ajuns și la un subiect sensibil, pe urma cărui au urmat o serie de declarații la care nimeni nu s-ar fi așteptat.

Codruța Sanfira și-a amenințat soțul în direct, la TV. Ce i-ar face lui Valentin Sanfira, dacă ar înșela-o: „Apare la știrile cu dispăruții'Codruța Sanfira și-a amenințat soțul în direct, la TV. Ce i-ar face lui Valentin Sanfira, dacă ar înșela-o: „Apare la știrile cu dispăruții'

Infidelitatea este principala cauză pentru care Codruța Sanfira, cât și Valentin, ar pune stop poveștii de iubire dintre ei. Niciunul nu ar putea trece peste așa ceva, astfel că au ținut să facă o serie de precizări foarte dure, în cazul în care, Doamne ferește, se întâmplă. De asemenea, cântăreața a explicat că nici violența nu se poate ierta din punctul ei de vedere.

Citește și: Cine este Codruța Filip. Este căsătorită cu Valentin Sanfira

Citește și: Codruța Sanfira a împlinit 27 de ani! Cum a surprins-o soțul ei: 'Sunt fericită'

Citește și: Cine este Natalia Nigai, concurentă Casa Iubirii sezonul 2. A participat și în primul sezon

Citește și: 'Am crezut că mi se termină viața'. Emily Burghelea a ajuns de urgență la spital, la cinci zile după ce a născut. Ce probleme are

Codruța Sanfira și-a amenințat soțul în direct, la TV

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că de fiecare dată când își fac apariția pe undeva cei doi sunt puși pe șotii și glume. Nici acum nu au făcut vreo excepție. Mai în glumă, mai în serios, Codruța și Valentin Sanfira au dezvăluit numeroase secrete din mariajul său. Se iubesc la cote maxime, însă dacă cumva vreunul dintre ei ar 'călca strâmb', totul s-ar termina. Mai mult, artista a spus și de ce ar putea fi capabilă dacă află o astel de veste, bineînțeles, fiind ironică.

„Dacă mă înșeli, e vai și amar, furtună, tunete. În secunda doi apare la știrile cu dispăruții. O să spun că a plecat odată o zi și nu s-a mai întors! Ați observat că nu e de despărțit sau… nu există. Era asta cu înșelatul, dar nu se mai pune, că există altă variantă. Doamne ferește… și în caz de violență sau ceva, adică să nu se înțeleagă că suntem pro', a intervenit Codruța Sanfira.

Valentin Sanfira: „Bărbatul trebuie să fie stâlpul casei'

Ei bine, de la infidelitate și violență, cei doi au abordat un alt subiect foarte important. Mai concret, au răspuns curiozității pe care toată lumea o are și anume: cine 'conduce' casa. Fără a ezita, cei doi au dat de înțeles că Valentin Sanfira este stâlpul casei, însă totodată, Codruța a sublinit că uneori 'stâlpul se clatină' și trebuie să fie susținut de cealaltă jumătate, adică ea.

„Dar dacă se clatină stâlpul, trebuie să-l stabilizeze cineva. Mi se pare normal. Ori la fel, ori mai mult', a spus Codruța Sanfira, după spusele soțului ei.

„Bărbatul este stâlpul casei. Dacă bărbatul nu aduce hrană… Din vremuri străvechi se ducea la vânătoare să hrănească familia, soția. Aduce și femeia bani în casă, dar bărbatul trebuie să fie un stâlp și întotdeauna bărbatul trebuie să câștige mai mult decât femeia.

Eu nu sunt de acord, se întâmplă să te îndrăgostești de femeie care are mai multe posibilități. Dar dacă vrei să evoluezi, faci de așa natură, muncești, să câștigi măcar cât ea. Cum să câștigi mai puțin decât femeia? Cum ar fi să mă duc la nevastă-mea să-i zic ,Dă-mi și mie să ies cu băieții în seara asta la biliard. Te simți prost, dracu, nici nu mă mai duc', a susținut Valentin Sanfira.

Cum ar reacționa Codruța dacă Valentin Sanfira s-ar schimba radical din toate punctele de vedere

Codruța a fost pusă în situația de a-și imagina soțul ca fiind un rocker, cu părul lung și care a dat ieșirile în doi pe petreceri alături de prieteni în garajul casei. Ce-i drept, la mijloc este vorba despre o schimbare din toate punctele de vedere, de la înfățișare și până la meserie. Cu glumele la ea, artista a mărturisit că mai întâi l-ar duce la psiholog, asta dacă totul se întâmplă foarte repede și nu este vorba de o schimbare treptată, de-a lungul anilor.

„Îl duc prima dată la psihiatrie și îl duc la niște ședințe, așa. Tu te uiți la el cum arată acum? De la zona asta să treacă în așa extremă. E prea bruscă, dacă ar face treptat, așa, aș înțelege', a afirmat Codruța Sanfira.

Sursă foto: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter