Colaborarea primăverii după o idee a lui Smiley: Sore şi Feli au lansat single-ul şi videoclipul „Ce mai vrei?”

Publicat pe

Sore si Feli au lansat single-ul şi videoclipul „Ce mai vrei?', aceasta fiind una dintre cele mai aşteptate colaborarii ale acestei primăveri, realizată după o idee a lui Smiley.  

 

„Ce mai vrei?' este o piesa girl-power, cu un vibe urban-flirty – Ce mai vrei?', compusă în compusă în studiourile HaHaHa Production.

 

Pentru videoclip, cele două artiste au filmat pe un teren de tenis din Bucureşti, in regia lui Khaled Mokhtar.

Colaborarea cu Feli nu este doar o dorinţă venită şi susţinuta de fani, ci o dorinţă a noastra de a transmite un mesaj în care se vor regăsi multe persoane. Cu toţii trăim la un moment dat poveşti de dragoste în care tot dăm şanse, în speranţa că ne împlineşte o nevoie de moment, dar nu e aşa. Trebuie să avem curaj să spunem stop-joc şi să ne vedem de viaţă cu zambet pe chip şi veselie în suflet', declară Sore.

„Mi-am dat seama că eu şi Sore avem o chimie foarte faină în studio, drept pentru care am scris câteva piese împreună. Ma bucur foarte tare că Smiley a avut ideea colaborării Sore feat. Feli, unde eu am împuşcat doi iepuri dintr-o lovitură, colaborarea pe o piesă super faină şi că pentru prima dată pe o piesă nu cânt, ci dau rap”, adaugă Feli.

 

Single-ul Ce mai vrei?' este disponibil online AICI

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter