Colegi de platou: părinți celebri care au jucat în filme alături de odrasle

Publicat pe

Majoritatea actorilor își fac celebre familiile din care provin. Nu de puține ori, însă, se verifică și reversul medaliei: unii actori devin celebri doar pentru că au în buletin un nume sonor și părinți care îi iau încă de mici pe platourile de filmare. Mai jos găsești o listă cu actori care au jucat în diverse producții cinematografice alături de copiii lor.

 

Will și Jaden Smith

Will a jucat alături de fiul său în The Pursuit Of Happyness', I Am Legend și After Earth. Recenziile au fost pozitive pentru primele două producții și dezastruoase pentru a treia.

 

 

Jada Pinkett Smith și Willow

Dacă Will a jucat alături de Jaden, era cumva logic ca la un moment dat să vedem și o producție în care Jada să apară alături de fiica sa, Willow. Jada și Willow și-au împrumutat vocile personajelor din seria animată Madagascar: Escape to Africa.

 

 

Angelina Jolie și Vivienne Jolie-Pitt

Angelina a jucat alături de cea mai mică dintre fiicele sale, Vivienne, în superproducția cinematografică Maleficient. Vivienne avea doar 5 ani când a apărut alături de mama sa și a fost răsplătită cu 3.000 de dolari pe săptămână. Regizorul a declarat că nu a ales-o pe Vivienne pentru că e fiica cuplului Jolie-Pitt, ci pentru că îi trebuia o fetiță căreia să nu îi fie frică să se apropie de Angelina, care urma să poarte coarne și gheare în film.

 

 

Angelina Jolie și Jon Voight

La rândul ei, și Angelina a jucat alături de Jon Voight, tatăl ei. Cei doi au apărut împreună în Lara Croft: Tomb Raider. După încheierea filmărilor, relația dintre Angelina și Voight s-a răcit, ajungându-se până în punctul în care actrița i-a interzis tatălui ei să își mai vadă nepoții.

 

 

Demi Moore și Rumer Willis

Rumer, fiica lui Demi Moore și a lui Bruce Willis, avea doar șapte ani când și-a făcut debutul în cinematografie. Ea a filmat alături de mama sa pentru producția Striptease'. Rumer a jucat și alături de tatăl ei, în pelicula The Whole Nine Yards .

 

 

Charlie și Martin Sheen

Charlie a jucat în 2005 rolul unui soldat care își ispășește pedeapsa într-un detașament de pedeapsă, unde sergentul McKinney (jucat chiar de tatăl său) îi transformă viața într-un infern.

 

 

Miley Cyrus și Billy Ray Cyrus

Miley a apărut în Hannah Montana alături de tatăl ei, cântărețul de country Billy Ray Cyrus. Miley avea doar 11 ani când a debutat pe micile ecrane.

 

 

Gwyneth Paltrow și Blythe Danner

Cele două, mamă și fiică, au încântat publicul cu rolurile pe care le-au făcut în 'Sylvia'.

 

Susan Sarandon și Eva Amurri

Eva a jucat alături de celebra sa mamă în producția The Banger Sisters', din 2002.

 

Gabriela B. Foto: Northfoto

 

Colegi de platou: părinți celebri care au jucat în filme alături de odrasleColegi de platou: părinți celebri care au jucat în filme alături de odrasle

 

 

  

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter