Concurent la "Vocea României", în spital cu perfuzii

Publicat pe

Cel mai urmărit concurs de talente muzicale, „Vocea României”, a intrat în linie dreaptă, iar unul dintre favoriți, Ștefan Roșcovan, trece, din păcate, prin momente grele, actualmente fiind spitalizat.

 

Aflat în spital, din cauză că a contractat un virus gripal extrem de agresiv, Ștefan Roșcovan, unul dintre favoriții din acest an la „Vocea României”, e încă optimist, în pofida faptului că are febră foarte mare și se află sub tratament cu antibiotic și perfuzii. De pe patul de spital, puștiul de doar 17 ani a postat chiar un mic filmuleț pe Facebook, în care le promite spectatorilor că nu îi va dezamăgi, indiferent cât de greu îi va fi vineri seară, în semifinalele de la Vocea României.

 

Iubit de toată lumea, Stefan este considerat cel mai generos și mai bun dintre concurenți, gata oricând să ajute pe toată lumea. De altfel, el este un puști foarte încercat de viață – tatăl lui a decedat pe când Ștefan avea doar 7 ani, mai are o soră, iar mama lor are un salariu sub media lefurilor din Chișinău. În pofida greutăților cu care se confruntă, puștiul continuă să fie plin de optimism, așa că a învățat producție muzicală și își ajută familia să ducă un trai decent.

 

Că este deja foarte apreciat se vede din cele 76.000 de vizualizări ale filmulețului postat pe contul său de Facebook, fanii urându-i însănătoșire grabnică și mult succes în semifinală. La cât este de ambițios, cu siguranță echipa Loredanei nu va fi avea cu un membru în minus vineri-seară și suntem siguri că Ștefan va face, ca de obicei, o figură frumoasă și își va face antrenoarea mândră de el.

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter