Confruntare directă la Exatlon între România şi Ungaria. Una dintre concurente s-a accidentat grav

Publicat pe

La Exatlon' s-a disputat primul meci internațional, unul dintre cele mai așteptate confruntări ale anului, în care concurenții țării noastre i-au întâlnit pe terenul din Republica Dominicană pe reprezentanții Exatlon Ungaria.

Faimoșii și Războinicii și-au unit forțele și au reprezentat România într-un meci spectaculos, plin de emoție și adrenalină, în care nici tensiunile nu s-au lăsat așteptate. Finaluri de infarct, accidentări dureroase, puncte câștigate la secundă și un scor foarte strâns; astfel a arătat, pe scurt, meciul internațional de aseară de la Exatlon'.

Echipa Exatlon Ungaria a debutat în forță, având un avans de trei puncte față de adversari, însă concurenții Exatlon România s-au mobilizat rapid și au redus diferența la maximum un punct, pe întreg parcursul jocului de aseară. Nu de puține ori, reprezentanta României a condus jocul de aseară.

Meciul internațional de aseară a fost umbrit și de o accidentare dureroasă în cadrul echipei Exatlon România; Diana Pivniceru a căzut chiar pe prima porțiune a traseului, urletele și lacrimile de durere ale acesteia și fluierul arbitrului alertând coechipierii. Medicii au intervenit rapid și au transportat-o de urgență la spital, pentru a i se acordă îngrijirile medicale necesare, locul acesteia în concurs fiind luat de Ana Maria Stamen. Acesta a fost și momentul când concurență a reușit să aducă primul punct pentru echipa României.

Motivați să aducă victoria României, concurenții țării noastre s-au dovedit aseară a fi adversari puternici, realizând o revenire spectaculoasă, nu de puține ori, Echipa Exatlon Ungaria fiind devansată de reprezentanții Exatlon România.

Au luptat umăr la umăr, pe toată durata meciului, au depus un efort admirabil, a fost o desfășurare a scorului uluitoare, după ce Exatlon Ungaria a condus cu 3 la 0, iată că concurenții Exatlon România s-au repliat și au condus jocul. Finalul meciului internațional de aseară a fost unul plin de suspans, echipa câștigătoare fiind Echipa Ungariei, cu scorul de 10 la 8.

Foto: PR

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter