Connect-R și Misha s-au împăcat. Primele declarații ale artistului: ”Am fost prost”

Publicat pe

În urmă cu aproape un an, Connect-R anunța că a divorțat în mare secret de Misha, femeia cu care are un copil. Artistul a făcut acum dezvăluiri neașteptate despre împăcarea cu fosta soție. Se pare că Misha și Connect-R s-au împăcat de dragul fetiței lor.

Connect-R și Misha ar face orice de dragul fetiței lor, Maya. Recent, fosta soție a artistului a mărturisit că ies împreună în oraș alături de fiica lor. Chiar dacă s-au despărțit, Misha și Connect-R nu au vrut să vorbească despre această etapă din viața lor și nici nu au vrut să facă mare tam tam.

Spre surprinderea tuturor, Connect-R a vorbit despre împăcarea cu Misha și și-a dat seama că ei vor fi o familie toată viața, iar dacă lucrurile nu vor merge înseamnă că el este cel vinovat. Cântărețul va avea un concert la Sala Palatului, unde Misha va fi cea care va deschide show-ul.

„Connect-R artistul e doar o parte din Ştefan omul şi consider că le datorez celor care l-au făcut mare pe Connect-R să vadă mai de aproape şi omul din spatele poveştilor din piese. Am decis ca abia la 37 de ani să susţin primul meu concert la Sala Palatului, pentru că abia acum am reuşit să mă cunosc cu adevărat, după ce am fost şi sus şi jos şi m-am observat în ambele ipostaze.

Nu am meritat până acum un concert la Sala Palatului. Ca să organizezi acolo un concert, trebuie să ai ce spune, iar acum, cred că am destule de spus. Nu ştiu un mod mai frumos de a-mi sărbători ziua de naştere decât alături de cei care m-au făcut cine sunt astăzi. E pentru prima oară când, de ziua mea, voi avea şi familia şi prietenii şi fanii într-un singur loc. Misha va deschide show-ul, va fi Marilyn. Noi vom fi o familie toată viaţa. Dacă lucrurile nu merg, înseamnă că am fost prost', a declarat Connect-R.

Citește și: Misha și Connect-R, împreună la ziua fetiței lor. Maya a împlinit 5 ani

Citește și: Neaşteptat! Misha şi Connect-R ies în oraş împreună, după divorţ. Ce relaţie este acum între cei doi

FOTO: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter