Connect-R, surpriză la ”Te cunosc de undeva”. Tatăl lui a venit să-l vadă

Publicat pe

Connect-R a avut parte de o vizită nesperată, în culisele show-ului Te cunosc de undeva!'. Tatăl său, Aurel Mihalache, și-a dorit să vadă cum își pregătește fiul său personajele care îi pică la ruletă și a venit la platouri.

Domnul Mihalache a stat lângă fiul său aproape patru ore, cât acesta s-a aflat la machiaj, în camera transformărilor, și s-a arătat foarte încântat de ceea ce a văzut acolo.

Tata este un împătimit al muzicii și îi place să socializeze. Așa că s-a simțit extraordinar la noi, la Te cunosc de undeva!'. A stat lângă mine, la machiaj, dar și  la povești cu Jean de la Craiova, Carmen Rădulescu, Alexandra Velniciuc. I-a plăcut foarte mult acolo, cu noi. Se bucură mult că acum, datorită acestui show, mă vede cântând și muzica pe care el o ascultă. Mi-a zis că i-au plăcut transformările mele în Tina Turner și solistul de la The Turtles', spune Connect-R.

Concurentul de la Te cunosc de undeva!' ne-a mărturisit că se gândește serios la o colaborare muzicală cu tatăl său. Visul lui a fost să cânte. De aceea îmi doresc să înregistrăm împreună o piesă, cât de curând', mai spune el.

Sâmbătă, la Te cunosc de undeva!', Connect-R se va transforma în Bob Marley. Iar rolul a fost unul pe placul artistului. Nu mi-a fost greu deloc acest personaj. Cred că într-o viață anterioară am trăit în Jamaica (râde). Orice aș cânta în stilul reggae îmi iese perfect', mai spune el.

Dacă îi va ieși perfect transformarea în Bob Marley, telespectatorii Antenei 1 vor vedea sâmbătă, 24 noiembrie, de la ora 20.00, într-o nouă ediție a show-ului Te cunosc de undeva!'.

Citește și: Misha este dezamăgită! Fosta soție a lui Connect-R, mesaje cu subînțeles: Oamenii nu abandonează oamenii pe care îi iubesc'

Citește și: Connect-R nu o poate uita pe Misha. A făcut un gest de îndrăgostit!

FOTO: PR

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista Viva
Revista Viva