Copiii Andrei și ai lui Cătălin Măruță, vedete într-o reclamă! S-au costumat și s-au machiat precum starurile rock

Publicat pe

Copiii Andrei și ai lui Cătălin Măruță au făcut furori într-o reclamă recentă, unde sunt de nerecunoscut. Iată ce declară mama micilor vedete!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Copiii Andrei și ai lui Cătălin Măruță, simpaticii Eva (5) și David (9), au devenit recent protagoniștii unei reclame pentru un lanț de hipermarketuri, puștii apărând în ipostaze inedite, care i-au uimit pe fani.

Eva și David, vedete în reclamă

Chiar dacă amândoi sunt deja vedete pe YouTube și pe internet, însă noua postură a reprezentat o adevărată provocare Eva și David Măruță. De data aceasta, Eva și David au fost invitați să filmeze pentru un spot publicitar creat de un mare lanț de magazine, iar rezultatul a fost unul absolut surprinzător chiar și pentru părinții lor.

Citește și: Anda Adam, adevărul despre căsnicia cu Sorin și zvonurile că ar divorța: „Oamenii se mai și ceartă. Nu sunt de acord cu un mariaj doar de dragul copilului” / EXCLUSIV

Copiii Andrei și ai lui Cătălin Măruță, vedete într-o reclamă! S-au costumat și s-au machiat precum starurile rockCopiii Andrei și ai lui Cătălin Măruță, vedete într-o reclamă! S-au costumat și s-au machiat precum starurile rock

Viaţa noastră este ca un spectacol uneori! M-am distrat zilele acestea lucrând la un nou proiect. Vă împărtăşesc câteva imagini din culise, abia mai am răbdare, vreau să vă arăt despre ce e vorba. V-am făcut curioşi?”, a scris Andra, pe rețeaua ei de socializare.

Un trio formidabil

Copiii Andrei și ai lui Cătălin Măruță au intrat în pielea unor personaje de animație extrem de iubite, Queen Barb și Tiny Diamond, din cunoscuta producție 3D Trolii, iar machiajele spectaculoase, care au necesitat ore de pregătire, i-au făcut pur și simplu de nerecunoscut, dar rezultatul final a fost unul fabulos. Spotul publicitar face parte din campania filmului muzical Trolii Descoperă lumea', Andra, David și Eva fiind ambasadorii acestui proiect.

Și tatăl lor este foarte mândru de cei doi micuți, care au făcut o treabă minunată.

„Când eşti copil, crezi că totul e posibil! Iar noi îi încurajăm pe Eva şi David să viseze: vrem să creadă că pot deveni orice îşi doresc! Şi părinţii noştri au crezut în noi! Sper ca şi Eva şi David să aibă aripi la fel de puternice, să ajungă oriunde cu ele! Noi o să fim mereu aici să le spunem că totul este posibil!', a scris Cătălin Măruță pe contul său de socializare.

Citește și: Nicușor Dan a declarat că e posibil să nu mai avem târguri de Crăciun și Paște: „Direcţionăm banii acolo unde sunt urgenţele”

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter