Corina Caragea a debutat ca balerină la Surprize, surprize, dar a renunțat după doar 3 luni! Sfatul primit de la Andreea Marin i-a schimbat cursul vieții

Publicat pe

Corina Caragea este de mai bine de 15 ani la pupitrul știrilor sportive de la PRO TV, însă puțini știu că simpatica prezentatoare a debutat ca balerină la „Surprize, surprize”, pe când avea doar 19 ani. Iar cea care a încurajat-o să-și urmeze vocația a fost chiar Andreea Marin!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

La 19 ani, Corina Caragea era studentă la două facultăți, când a descoperit oportunitatea de a pătrunde în lumea televiziunii. Drept urmare, frumoasa știristă a devenit și dansatoare în trupa de balet de la emisiunea Surprize, suprize. La vremea respectivă, chiar Andreea Marin a fost cea care a sfătuit-o pe Corina să-și urmeze visurile.

„Am fost la un casting, printre altele, pentru reclame și prezentări de modă, la care am cunoscut o fată care mergea aici. Mi s-a părut o portiță pe care o puteam deschide către televiziune, singură, căci alta nu cunoșteam. Aveam 19 ani, mă împărțeam cu greu între repetiții și cursurile celor două facultăți și am considerat că era o oportunitate de a trage cu ochiul în spatele scenei, în redacție sau echipa de producție a unui show uriaș.

Citește și: La patru luni de la despărțirea de Andreea Bălan, George Burcea a transmis un mesaj cu subînțeles: 'Buzele tale au spus minciuni'

Am stat numai trei luni. Când a apărut ocazia de a participa la un alt casting, pentru o redacție de știri, am făcut pasul următor și șefa mea de la acea vreme, Andreea Marin, m-a încurajat să merg în direcția studiilor mele”, a povestit Corina pentru Libertatea.

Aleasă din 3.000 de candidați pentru postul de prezentator!

Mi-am dorit, pe rând, să fiu profesoară de engleză, stewardesă, actriță și, în final, jurnalistă. Am urmat două facultăți deodată: Jurnalism și Publicitate, în ideea de a lucra în sfera comunicării, într-o redacție sau agenție de publicitate, nu neapărat TV. Cum era foarte greu să te angajezi undeva ca student, după luni de practică în diverse redacții în timpul facultății, am depus CV-ul pentru un post de prezentator de știri, după ce am văzut anunțul la TV, și am fost sunată.

Citește și: Alina Ceușan a întâmpinat multe greutăți în primul trimestru de sarcină: „Nu am putut să fac sport, nu am putut să beau cafea, am avut anumite intoleranțe” / EXCLUSIV

Au urmat luni de probe și triere, căci am fost 3.000 de candidați și, de acolo, știți povestea deja. Îmi amintesc cum tata era întrebat cât a dat sau pe cine cunoaște în TV de a reușit să-mi obțină locul de muncă. Era greu de crezut într-o lume în care erau și cazuri de genul, că o fată simplă, care nu cunoaște pe absolut nimeni, nici măcar o secretară sau un paznic la o televiziune, să ajungă prezentator la o oră de maximă audiență', a povestit prezentatoarea pentru sursa citată.

Ce a făcut cu primii bani câștigați

Deși Corina a ales jurnalismul, chipul frumos și trupul armonios o recomandau pentru o carieră în modeling, așa că și-a încercat norocul și în acest domeniu, chiar dacă a fost vorba doar despre un hobby.

„Mă transformam după școală, când mergeam la castinguri pentru reclame și prezentări de modă. Era o sursă de venit. Tata, cu mașina lui, mă ajuta să fac slalom între zeci de castinguri și totodată să nu iau prea în serios acest hobby, căci nu era o meserie, la acel moment. Am câștigat primii bani pentru un spot TV ce avea legătură cu șamponul și cred că mi-am luat o pereche de blugi pe care am purtat-o și 10 ani mai târziu. Mai departe nu m-au mai încăput”, a povestit ea pentru Libertatea.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter