Corina Caragea a încins atmosfera pe plaja din Thailanda. Cât de bine arată la 37 de ani

Publicat pe

Corina Caragea este una dintre cele mai sexy apariții de pe micul ecran. Prezentatoarea știrilor sportive de la Ptro tv a împlinit 37 de ani, în luna decembrie a anului trecut, iar la scurt timp a plecat într-o vacanță de vis în Thailanda.

Corina Caragea a încins atmosfera pe plaja din Thailanda. Cât de bine arată la 37 de aniCorina Caragea a încins atmosfera pe plaja din Thailanda. Cât de bine arată la 37 de ani

Corina a postat pe contul de socializare mai multe imagini în costum de baie, realizate pe plaja din Thailanda. Bruneta arată mai bine ca niciodată, având o siluetă impecabilă.

„Capitala Thailandei este amețitoare, asta îmi era clar deja. Dar uite că m-am întors în caruselul ăsta, căci mai aveam niște nebunii neîncercate. 2020 m-a prins la propriu – prins – între mii de oameni, fără voia mea, pe malul râului. Doar până acolo am reușit să ajung în haosul ăla.

Am rămas blocată în mulțime, ce mai contează unde plănuiam să fac Revelionul? Escala mea în Bangkok m-a stors de energie, așa că am zburat către adevărata vacanță – o altă parte a fascinantei Thailanda. Dacă data trecută am ales Koh Phangan și Koh Samui, acum am poposit in Krabi. O nebunie! ', a povestit Corina Caragea pe blogul ei.

Vezi şi mâncăruri pe care să le încerci când ești în Thailanda – 10 preparate surprinzătoare!

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă