Corina Chiriac a revenit la Național TV, după o pauză de doi ani: "Am nevoie de..."

Publicat pe

Corina Chiriac a revenit la Național TV, după o pauză de doi ani. Corina Chiriac a revenit la Național TV, postul unde a prezentat emisiunea „Opriți timpul!' nu mai puțin de 12 ani și de unde s-a retras la începutul pandemiei de coronavirus. De data aceasta însă, doar în calitate de invitat.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

La începutul pandemiei de coronavirus, Corina Chiriac se retrăgea de la cârma emisiunii Opriți timpul!, a cărei gazdă a fost, la Național TV nu mai puțin de 12 ani. Recent, îndrăgita artistă a revenit la TV, la același post de televiziune, însă, deocamdată, doar în calitate de invitată. 

Corina Chiriac a revenit la Național TV, după o pauză de doi ani: "Am nevoie de..."Corina Chiriac a revenit la Național TV, după o pauză de doi ani: "Am nevoie de..."

Dragi prieteni, duminică, 29 mai, sunt invitată la Național TV, la Start Show! Eu voi avea plăcerea să închei emisiunea! Iată câteva momente de la filmare, alături de colegii mei de platou. Vizionare și duminică plăcută!', a transmis artista pe 28 mai, pe Facebook.

Citește și: Corina Chiriac, expoziție spectaculoasă într-un muzeu din Capitală.Ce obiecte personale a donat

Citește și: Corina Chiriac primește o pensie infimă după zeci de ani de carieră în muzică:”Dacă bănuiam ce vremuri vin…”

Citește și: De ce nu a avut Neti Sandu noroc în dragoste. Explicația este astrologică: „Câtă vreme am notorietate…'/ EXCLUSIV

Citește și: Oana Roman încă suferă în urma divorțului de Marius Elisei:’Mi-e dor de timpul petrecut împreună’

Corina Chiriac a revenit la Național TV, după o pauză de doi ani

În urmă cu doi ani, Corina Chiriac a anunțat că se retrage de la cârma emisiunii ce purta numele unei piese iconice de-ale sale – Opriți timpul! Artista a făcut anunțul pe contul ei de socializare.

„Această pauză de 2 luni mi-a adus o altă perspectivă de viață. Una mai liniștităAm nevoie de o pauză de resetare personală și profesională (…) Am decis astfel să mă retrag din colaborarea cu Național TV.

Multumesc tuturor membrilor echipei și colegilor de breaslă pentru o fructuoasă colaborare de mai bine de 12 ani. A fost un privilegiu pentru mine să încercăm să „Ne-amintim Duminica' și să „Oprim Timpul' împreună’, a scris artista. 

Duminică, 29 mai, Corina Chiriac a participat la emisiunea „Start Show România', de la Național TV. Îndrăgita artistă în vârstă de 72 de ani a prezentat la acest post emisiunea „Opriți timpul' 12 ani, însă în 2020 s-a retras de pe micul ecran.

Prezența artistei nu a fost trecută cu vederea. Ca de fiecare dată, Corina Chiriac a avut o apariție elegantă în emisiune, a purtat o bluză neagră și largă, asortată cu o pereche de pantaloni negri și pantofi roșii, cu toc.

Corina Chiriac primește o pensie infimă după zeci de ani de carieră în muzică

Corina Chiriac este, fără doar și poate, una dintre cele mai cunoscute și iubite artiste de publicul românesc. Cu toate astea, după o viață petrecută pe scenă, artista primește o pensie mică. Cântăreața a mărturisit că duce grija de mâine din cauza pensiei pe care o primește din partea statului.

Am, desigur, o pen­sie. Dincolo de asta, mi-am redus la minimă nece­si­tate cheltuielile. Poate că dacă bănuiam ce vre­muri vin, nu mai scoteam CD-uri pe cheltuială pro­prie…  Experienţa de viaţă m-a învăţat să răzbat în toate aspectele ei. Eu sunt un Scorpion supravieţuitor, prin spiritul meu liber'., a declarat Corina Chiriac.

sursă foto- Facebook, Captură de ecran

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter