Corina Chiriac a fost la un pas să rateze "Steaua fără nume": "Nu mai puteam vorbi". Cine a salvat-o, în ultima clipă

Publicat pe

Corina Chiriac, marea doamnă a muzicii românești, a dezvăluit recent o întâmplare mai puțin cunoscută din viața ei, când, aflată la debut, era să rateze „Steaua fără nume”, cel mai important concurs de talente de la vremea respectivă. Competiția a lansat mulți artiști din epoca de aur. Corina Chiriac a mărturisit că rămăsese fără voce, chiar în ziua în care trebuia să urce pe scena marelui concurs.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Corina Chiriac, marea doamnă a muzicii românești, s-a lansat la celebrul concurs „Steaua fără nume”. Competiția a fost emblematică pentru muzica ușoară din țara noastră. Corina Chiriac a urcat pe scena emisiunii „Steaua fără nume” în anul 1970, pe vremea când avea 20 de ani. Puțini știu însă că acest moment definitoriu pentru cariera ei era aproape să nu se întâmple.

Corina Chiriac a fost la un pas să rateze "Steaua fără nume": "Nu mai puteam vorbi". Cine a salvat-o, în ultima clipăCorina Chiriac a fost la un pas să rateze "Steaua fără nume": "Nu mai puteam vorbi". Cine a salvat-o, în ultima clipă

Corina Chiriac a fost la un pas să rateze „Steaua fără nume

Corina Chiriac este fără îndoială o artistă legendară cu o voce unică. Ea ajuns cunoscută după ce a câștigat trofeul „Steaua fără nume”. Totuși, în ziua participării, Corina Chiriac a răgușit teribil și nu mai putea vorbi. Situația s-a datorat pregătirii intense pe care a făcut-o înainte de concurs. Artista a rememorat acest moment din viața ei. Ea a relatat că a luat câteva tablete, iar până seara a fost în formă. Privind în urmă, Corina Chiriac consideră că întreaga întâmplare a fost o adevărată minune.

„În primul rând, ziua de astăzi e o minune. De la debutul meu, cu o zi înainte de 'Steaua fără nume', făcând enorm de multe vocalize și cântând neavând rutina de a face studii cu măsură, am răgușit. Și în dimineața când seara trebuia să apar la televizor, nu mai puteam vorbi absolut deloc.

Citește și: Ce boală are Tavi Clonda, după ce a ajuns la spital cu dureri mari de spate: „Nu-i de operat, dar…”

Citește și: Ce părere are Florica Boboi despre Oxy, după ce concurenta echipei roz a fost acuzată că a încercat să o saboteze pe Raluca Todea: „Este un bucătar bun, dar ca persoană…”

Citește și: Florin Zamifrescu, propunere indecentă pentru Corina Chiriac, de care a fost mereu îndrăgostit: „Nu vrei să mergem aici, în grădină, să…”

Citește și: Povestea numelui primit de Corina Chiriac la naștere: „Așa făceau toți părinții din acea perioadă”

Că am făcut un efort prea mare pentru cât eram de doritoare să cânt, dar nepregătită să știu că faci vocalize juma de oră, nu trei ore. Că în toate există o măsură. Eu am vrut să rup gura târgului și am cântat atât de mult că am răgușit. Și m-am dus la o farmacie, mi-a dat o doctoriță niște tablete, iar seara am reușit să cânt. Și asta mi se pare o minune.

Dacă nu aveam voce, eram răgușită, emisiunea era în direct, ar fi trebuit să aștept trei-patru luni să intru din nou în programarea tinerilor necunoscuți. Pierdeam un tren. Nici nu vreau să mă gândesc cum ar fi fost. Probabil, foarte rău. Probabil, îmi pierdeam eu curajul, interesul, ei nu mă mai chemau, nu știu…', a declarat Corina Chiriac, pentru Playtech.ro.

Corina Chiriac, recunoscătoare pentru fiecare moment al vieții ei

Corina Chiriac și-a manifestat recunoștința pentru fiecare șansă pe care a avut-o. Situațiile care au ajutat-o să evolueze în carieră și persoanele pe care le-a întâlni, le consideră binecuvântări din partea Divinității.

„În general, trenurile pe care le prindem în viață cu ajutorul cărora putem călători într-o anumită direcție, ca să avem succes, eu le consider niște favoruri din partea lui Dumnezeu, niște minuni. Sunt și minuni de vindecare. Am avut de asemenea parte de minuni de întâlniri fantastice care mi-au purtat cariera mai departe„, a mai menționat artista pentru sursa citată.

Maniera inedită în care artista își notează repertoriul

Corina Chiriac este o persoantă pasionată de muzică și extrem de creativă, așa că a găsitt o întrebuințare inedită și pentru cartoanele de la dresuri. Cântăreața a mărturisit că îți notează repertoriul spectacolelor pe aceste cartoane și alte chestiuni importante.

„Le-am dat o întrebuințare utilă. Pentru că nu se mototolesc, pe ele mi-am scris repertoriul de la spectacole, de-a lungul timpului, dar și multe alte notițe importante. De asemenea, tot pe aceste cartoane, mi-am notat până și cheltuielile lunare', a mai adăugat pentru aceeași publicație.

Foto: Facebook, Youtube

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter