Corina Chiriac şi Mirabela Dauer cântă astăzi în deschidere la Electric Castle

Publicat pe

Corina Chiriac şi Mirabela Dauer vor cânta în aceasta seară în deschiderea Festivalului Electic Castle care se desfăşoare între 12-16 iulie pe spectaculosul domeniu al Castelului Banffy din Cluj.

 

În cele 4 zile de festival, ajuns la cea de-a 5-a ediţie, sunt aşteptaţi peste 150.000 de oameni, iar printre trupele care vor urca pe scenă sunt Moderat, Slaves, UNKLE, Atari Teenage Riot sau Franz Ferdinand.

 

Cele două cântăreţe extrem de îndrăgite vor concerta astfel: Mirabela de la 22.00 la 23.00 şi Corina de la 23.00 la miezul nopţii.

 

Vezi si:

Andreea Mantea- Making of. Cum a fost la sedinta foto pentru Viva! iulie

Sunt in acelasi timp emotionata si bucuroasa, chiar flatata, ca prietena mea Mirabela Dauer si cu mine suntem invitate la un festival cu muzica electrica si ca avem ocazia sa amintim celor apropiati de generatia noastra de muzica anilor 70-90 si sa le prezentam celor tineri altfel de melodii. Le pregatim melodii pe care probabil le-au auzit pe discurile parintilor: „Strada Sperantei”, „Fotoliul din odaie” melodii frumoase, care au strabatut zecile de ani spre incantarea publicului de toate varstele”, a declarat Corina Chiriac pentru Stirile ProTv.

 

 

Mirabela Dauer a dezvăluit ce a pregătit pentru această seară: ”Voi canta toate piesele, si piese etno ca sa fie bucuria mare. Dar am emotii. Ii astept cu drag sa ma incurajeze pentru ca emotiile mele sunt imense si le multumesc organizatorilor ca s-au gandit la noi”.

 

 

ELECTRIC CASTLE este primul festival din România care a mutat muzica electronică și suntele live ale concertelor pe scenele indoor sau în aer liber ale unui castel. Încă de la prima ediție, din 2013, festivalul a fost nominalizat în fiecare an în finala European Festival Awards la categoria Cel mai bun festival de mărime medie', alături de nume cu tradiție în Europa.

Citește mai multe despre castelul Banffy, Bonțida și povestea lui

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter