Corina e scumpă la vedere. De ce apare cântăreaţa tot mai rar în public - EXCLUSIV

Publicat pe

Corina este destul de scumpă la vedere, apare la foarte puţine evenimente mondene şi nu acordă interviuri. Iată că artista a oferit un interviu exclusiv pentru revista VIVA! în care a făcut o serie de dezvăluiri. Îi merge din ce în ce mai bine şi curând va lansa un nou hit!

Am întâlnit-o pe Corina la evenimentul de lansare Audi Q8 în România. Artista ne-a spus că îi plac maşinile puternice, îi place să conducă, dar nu şi la concerte. Am fost curioşi să aflăm de ce în ultimul timp o vedem la foarte puţine evenimente mondene. Artista consideră că s-a maturizat şi ca om şi ca artist, iar în timpul liber stă alături de fiul său.

A avut destul de multe concerte, iar recent va lansa şi un nou album. Ne-a atras privirea şi cu ţinuta sa inedită, mai ales că nu are pic de ajutor, singură îşi alege outfit-urile.

„Am avut foarte multe cântări în perioada asta şi am, din fericire, şi asta mă bucură cel mai mult pentru că…nu prea îmi place să merg la evenimente, pentru că nici nu am timp şi prefer ca timpul liber, mai ales de când sunt mamă, să îl petrec cu Robin, fiul meu, şi în studio.

Concertele sunt cea mai mare bucurie a mea”, a spus Corina. Urmăriţi întregul interviu video cu declaraţiile cântăreţei.

 

Corina a făcut accident după ce a luat permisul

La 18 ani, artista a obţinut permisul de conducere. De atunci şi până acum a avut parte de un singur incident în trafic. Speră să nu mai treacă prin acea experienţă, mai ales că este o şoferiţă prudentă.

„Primul accident pe care l-am avut a fost la început, Mi-am luat permisul la 18 ani, chiar la 17 am început şcoala de şoferi şi cred că la 20 am început să conduc în Bucureşti, îmi era foarte teamă. Mi se părea imposibil, eram pierdută. Am avut un accident, din fericire am scăpat teafără.”, a mai adăugat vedeta.

Foto: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter