Cornel Galeș, viață de telenovelă. Și-a părăsit soția și fata pentru Ileana Ciuculete: ”A vorbit foarte urât despre noi”

Publicat pe

Cornel Galeș a murit la vârsta de 60 de ani într-un accident grav de mașină. Fostul soț al Ilenei Ciuculete a avut o viață demnă de scenariul unei telenovele. Înainte de a fi cu interpreta de muzică populară, Cornel Galeș a fost căsătorit cu o altă femeie cu care și un copil.

Când a întâlnit-o pe Ileana Ciuculete, Cornel Galeș a uitat complet de soție și de fiica lui. Regretata interpretă de muzică populară știa că bărbatul era căsătorit și avea o familie.

„Pe Cornel l-am văzut într-un taxi. I-am spus direct că aş vrea să mă mărit, dar dacă are o familie frumoasă şi este fericit, poate să rămână acolo. I-am dat timp de gândire o lună. El a stat doar două zile, apoi a venit cu hainele la mine', povestea Ileana Ciuculete în urmă cu mai bine de zece ani.

Căsnicia lui Cornel Galeș cu Nela nu a durat prea multă, însă din rodul iubirii lor a apărut pe lume Claudia, fiica lor, care acum are 31 de ani. Fostul soț al Ilenei Ciuculete nu a avut o relație deloc bună cu Nela și nici cu fiica lui, după divorț. Cornel Galeș refuza să-i plătească pensia alimentară copilului său, iar motivul era că mama ei avea o situație financiară bună.

Fosta soție a lui Cornel Galeș a aflat de moartea acestuia, însă nu a fost deloc afectată de cele întâmplate. Nela nu poate uita că tatăl copilului ei a vorbit foarte urât despre ele de-a lungul timpului.

'Noi am divorţat de peste 27 ani şi nu am mai păstrat legătura. Nu l-a interesat niciodată soarta fiicei lui. Mai mult, a vorbit foarte urât despre noi. Vă rog să nu mă mai deranjaţi. Mulţumesc', a declarat Nela Pintoiu pentru Click!.

Fiica lui Cornel Galeș are 31 de ani și lucrează în aviație. Claudia s-a căsătorit în urmă cu câțiva ani și a născut primul nepot al lui Cornel Galeș.

Nașa lui Cornel Galeș a fost prima anunțată de moartea lui

Vestea că a murit Cornel Galeș a venit ca un trăsnet pentru toți cei care l-au cunoscut. Fostul soț al Ilenei Ciuculete se mutase în Spania de mai mult timp, unde voia să înceapă o viață nouă. Bărbatul a murit pe 1 decembrie într-un accident de mașină, iar prima persoană care a fost anunțată de decesul acestuia a fost Doina Belu, nașa lui.

Spre surprinderea tuturor, Cornel Galeș a lăsat un bilet acasă înainte de a muri. Nașa fostului soț al Ilenei Ciuculete a făcut declarații halucinante despre ce s-a întâmplat cu finul ei.

'Cornel și-a lăsat în bucătărie, pe borsetă, scris pe o bucățică de hârtie: ‘persoană de contact: nașa Doina, și numărul meu de telefon. Așa a găsit și poliția numărul meu și m-a sunat. Însă eu am crezut că e o glumă proastă și am închis.  și așa a sunat poliția, prinrte acte, ea a crezut că e o glumă proastă, a închis telefonul. Au revenit printr-un translator și mi-au comunciat inclusiv număruld e cadavru, iar atunci am înțeles că totul era real', a declarat nașa lui Galeș pentru Ciao.

Cornel Galeș, viață de telenovelă. Și-a părăsit soția și fata pentru Ileana Ciuculete: 'A vorbit foarte urât despre noi'Cornel Galeș, viață de telenovelă. Și-a părăsit soția și fata pentru Ileana Ciuculete: 'A vorbit foarte urât despre noi'

FOTO: Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter