Lidia Buble, adevărul despre relația dintre ea și Cornel Ilie: "Am avut o chimie foarte faină..."

Publicat pe

Cornel Ilie și Lidia Buble au colaborat la piesa Vino, du-te, însă impactul asupra fanilor i-a uimit până și pe cei doi artiști. Lumea îi vrea împreună! Iată ce a declarat Cornel Ilie despre relația cu artista.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cornel Ilie și Lidia Buble sunt permanent în atenția fanilor de când au lansat piesa Vino, du-te, al cărei videoclip super hot a agitat apele în social media. Admiratorii lor sunt convinși că cei doi artiști au o relație, cu atât mai mult cu cât, în acest moment, amândoi sunt singuri.

Cornel Ilie și Lidia Buble au o chimie „foarte faină”

Recent, cei doi artiști au făcut noi dezvăluiri atât despre piesă, cât și despre relația care s-a înfiripat între ei.

„Eu m-am dus la el acasă. Mi-a pregătit frumos o cameră, unde eu și echipa mea ne-am desfășurat în toată splendoarea', a povestit Lidia Buble, la Teo Show.

În ceea ce privește ipostazele destul de hot în care au filmat și care i-au făcut pe fani să concluzioneze că relația dintre cei doi artiști nu este doar una profesională, Lidia Buble a fost prima care a recunoscut că între ei este o legătură specială.

Lidia Buble, adevărul despre relația dintre ea și Cornel Ilie: "Am avut o chimie foarte faină..."Lidia Buble, adevărul despre relația dintre ea și Cornel Ilie: "Am avut o chimie foarte faină..."

„Niște artiști compleți trebuie să fie neapărat și niște actori foarte buni. Noi am jucat foarte bine. Am avut o chimie foarte faină pe set, asta și pentru că suntem amândoi gemeni'.

Citește și: Lidia Buble și Cornel Ilie spun totul despre relația dintre ei:”Știm totul unul despre celălalt”

Mă întreabă despre Lidia, dacă suntem împreună

La rândul său, Cornel Ilie a recunoscut că a fost întrebat nu o dată de fani, dar și de apropiați dacă între el și Lidia este o relație, cu atât mai mult cu cât ea este singură acum, iar el, proaspăt divorțat.

„Ne-au fost depășite așteptările cu impactul clipului. Înseamnă că am făcut o treabă extraordinară dacă toată lumea ne întreabă. Am ajuns și eu să primesc mesaje de la băieți, care mă întreabă despre Lidia, dacă suntem împreună', a mărturisit cântărețul.

Întrebat de Teo cum răspunde la aceste întrebări, artistul a dat-o pe glumă „O știți p-aia cu: „Le dau cu seen?', a spus Cornel Ilie.

Citește și: Cleopatra Stratan, cerută în căsătorie la majorat! Cum arată inelul de logodnă oferit de Edward Sanda

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter