Cum o descrie Cornel Păsat pe Oana Roman. Au fost împreună șapte ani: "Are un șarm al ei"

Publicat pe

Cornel Păsat a format un cuplu cu Oana Roman. Cei doi au fost împreună șapte ani, având o relație atipică și plină de momente controversate. Fiica lui Petre Roman a declarat în trecut că a fost înșelată de faimosul stripper cu actuala lui soție. Recent, Cornel Păsat a descris-o pe fosta lui parteneră, fiind provocat să spună trei defecte și trei calități ale Oanei.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Oana Roman și Cornel Păsat au ținut prima pagină a tabloidelor atât în timpul relației, cât și după ce s-au despărțit. Deși lumea se aștepta ca cei doi să facă nunta, Oana și Cornel și-au anunțat despărțirea. Ulterior, fiica fostului premier al României a declarat că ar fi fost înșelată, iar acest lucru a dus la despărțirea cuplului.

Cum o descrie Cornel Păsat pe Oana Roman. Au fost împreună șapte ani: "Are un șarm al ei"Cum o descrie Cornel Păsat pe Oana Roman. Au fost împreună șapte ani: "Are un șarm al ei"

Cornel Păsat a fost invitat în emisiunea lui Cătălin Măruță, unde a făcut dezvăluiri inedite despre Oana Roman. Stripperul a fost provocat să o descrie pe fosta lui parteneră. În prezent, celebrul stripper are o familie frumoasă alături de Bianca, femeia care i-a dăruit un copil.

Citește și: Oana Roman a fost înșelată de Cornel Păsat cu actuala soție:'I-am dat haine, bani'

Citește și: Cornel Păsat a apelat la terapie de cuplu pentru a-și salva căsnicia:„Ideea este să-ți dorești să repari'

Citește și: Ce vrea să facă acrița Maria Dinulescu cu banii câștigați din afacerea cu imobiliare din Dubai:„Profitul este garantat'

Citește și: Ce o enervează cel mai tare pe Irina Fodor la soțul ei, Răzvan:„În fiecare seară mă culc bombănind lângă el'

Ce a spus Cornel Păsat despre Oana Roman

Cornel Păsat și Oana Roman au avut o relație de șapte ani, iar când cei din jur se așteptau să se căsătorească, cei doi s-au despărțit. Invitat în emisiunea lui Cătălin Măruță, stripperul a participat la proba sosurilor iuți. Acesta a primit câteva întrebări, iar la munte dintre ele dansatorul a refuzat să răspundă. Ulterior, Măruță l-a provocat pe Cornel Păsat să spună trei defecte și trei calități ale Oanei Roman. Deși vedeta l-a acuzat de infidelitate pe fostul partener, acesta o consideră pe Oana o fire inteligentă, dar arogantă uneori. De asemenea, Cornel Păsat susține că fosta lui iubită are un șarm cuceritor.

„Berbec. Încăpățânat, autoritar. Face doar ce vrea. Aroganță. sinceritatea, defect. Sufletistă, cultă și educată.Are un șarm al ei aparte. Când vrea ea, are un vino-ncoa foarte plăcut', a spus Cornel Păsate despre Oana Roman.

Oana Roman l-a acuzat pe Cornel Păsat de infidelitate

Cornel Păsat și Oana Roman au fost împreună prin anii 2000, iar relația lor a ținut primele pagini ale ziarelor din cauza legăturii lor atipice. La acea vreme, Oana era fiica premierului țării, iar Cornel era un stripper cunoscut. Cei doi s-au despărțit cu scandal, iar vedeta l-a acuzat de infidelitate. În aceeași emisiunea, Oana Roman a povestit că a fost înșelată de dansator atunci când se aștepta mai puțin. Conform acesteia, Cornel a înșelat- o cu prietena ei.

„M-a înșelat. I-am prins. Era prietena mea și stătea cu noi în casă. Era prietena noastră. A venit din provincie și am ajutat-o. I-am dat haine, i-am dat bani și am ținut-o la mine acasă. Sunt și azi împreună. Nu i-am prins în fapt. Am aflat că vrea să ne despărțim ca să fie cu ea„, declara Oana Roman.

Cornel Păsat, deranjat de afirmațiile Oanei Roman

La scurt timp după ce Oana Roman a declarat că motivul despărțirii de Cornel Păsat a fost faptul că el își dorea un copil, dansatorul a răbufnit. Declarațiile au fost făcute în 2017, iar stripperul a atacat-o dur pe fosta lui iubită. Acesta a criticat afirmațiile pe care vedeta le-a făcut.

Eu cunosc foarte bine subtilitățile și răutățile Oanei. Suferă de amnezie sau are niște răutăți, vrea să denatureze adevărul și nu vrea să-și asume trecutul. Eu și ea știm foarte bine de ce ne-am despărțit. Noi suntem vinovați, în primul rând. Noi știm de ce. Sper să nu mă facă să spun public de ce.„, declara la acea vreme Cornel Pasat, relateaza libertatea.ro.

Sursa foto: Captura video

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter