Cornelia Rednic împlinește astăzi 47 de ani. Detalii neștiute din căsnicia cu Lupu Rednic: „După ce ne-am căsătorit, ne era destul de greu financiar” / EXCLUSIV

Publicat pe

Cornelia Rednic împlinește astăzi 47 de ani. Cornelia Rednic petrece de ziua ei fără lăutari. Interpreta de muzică populară, care alcătuiește un cuplu frumos alături de soțul ei, Lupu Rednic, susține că de ziua ei a primit cadouri frumoase. Totuși, ea spune că pune mai mult preț pe oameni acum și nu pe obiecte. Cu ani în urmă și-a dorit o haină de blană, însă, după ce și-a achiziționat-o, și-a dat seama că nu o face atât de fericită, pe cât a crezut ea!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Cornelia Rednic împlinește astăzi 47 de ani. Cornelia Rednic spune că va petrece în tihnă de ziua ei, fără lăutari, doar alături de câteva cupluri, cu care obișnuiește să se întâlnească an de an, la fiecare aniversare a fiecăruia. De ziua ei, vedeta a primit daruri frumoase, dar spune că, în timp, a învățat să pună preț mai mult pe oameni decât pe obiecte. Artista este de părere că oamenii sunt mai importanți decât lucrurile.

Cornelia Rednic împlinește astăzi 47 de ani. Detalii neștiute din căsnicia cu Lupu Rednic: „După ce ne-am căsătorit, ne era destul de greu financiar' / EXCLUSIVCornelia Rednic împlinește astăzi 47 de ani. Detalii neștiute din căsnicia cu Lupu Rednic: „După ce ne-am căsătorit, ne era destul de greu financiar' / EXCLUSIV

Citește și: Ce dietă ține Cornelia Rednic, după ce a dat jos 30 de kilograme:„Am slăbit 2 kilograme într-o săptămână. Nu mai mănânc nimic…' / EXCLUSIV

Citește și: Ce tratamente naturiste folosește Cornelia Rednic:'Fac gomaj pe corp cu bicarbonat și îl pun și în pasta de dinți' / EXCLUSIV

Citește și: Cum a aflat Codin Maticiuc că Theo Rose este însărcinată:„Eram în Los Angeles'. Cum se simte artista la filmările serialului Clanul

Citește și: Ce spun Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu despre căsătorie. Cum percep diferența de vârstă, de 18 ani, dintre ei:„Există această prejudecată' / EXCLUSIV

Cornelia Rednic împlinește astăzi 47 de ani

Cornelia Rednic petrece de ziua ei fără lăutari. Vedeta se va distra doar în compania unor prieteni de suflet, alături de care petrece în fiecare an. Se bucură de cadouri, dar spune că nu mai pune așa preț pe obiecte, cât pe oameni.

'Ieșim la un restaurant cu câteva familii, cu care ne întâlnim cam în fiecare an. E o tradiție, așa, pentru că eu nu fac petreceri mari. Ne întâlnim frumos, la un restaurant aproape de casă, cu familii, în general, de oameni cu care ne întânim tot timpul. Și la fiecare la zilele de naștere noi suntem împreună. Va fi o petrecere simplă, să ne simțim bine, fără lăutari', a declarat Cornelia Rednic, pentru viva.ro.

Cornelia Rednic susține că a fost singură la părinți și că niciodată nu i-a lipsit nimic. Mai târziu, după ce s-a căsătorit, i-a fost mai greu financiar. Și-a dorit o blană și în final și-a achiziționat-o. După aceea, însă, și-a dat seama că blana respectivă nu o face atât de fericită, cum a crezut, inițial! De atunci, spune că „s-a învățat minte' și pune mai mult preț pe oameni decât pe lucruri.

Detalii neștiute din căsnicia cu Lupu Rednic

Cornelia Rednic a povestit că și-a dorit enorm o haină de blană, într-o perioadă în care îi era mai greu din punct de vedere financiar. După ce a cumpărat-o, însă, a realizat că nu e mai fericită cu haina de blană.

'Cu toată sinceritatea mea, îți spun că eu am fost singură la părinți și în copilărie mie nu mi-a lipsit nimic. Nu eram foarte bogați, dar eram din clasa de mijloc, niște oameni bine. Nu mi-a lipsit nimic. Așa că eu nu știu vreodată în viața mea să-mi fi dorit vreun lucru și să nu îl am. O singură dată, după ce ne-am căsătorit, la câțiva ani de zile. Ne era destul de greu financiar și mi-am dorit și eu foarte mult o blană.

Bineînțeles că mi-am luat acea blană și, după ce am luat-o, am constatat că nici nu sunt atât de fericită cu blana aceea. Așa că m-am învățat minte. Lucrurile pentru mine nu valorează. Pentru mine valorează oamenii. Și dacă am oameni care mă iubesc și pe care eu îi iubesc este totul pentru mine', a mai declarat Cornelia Rednic.

Cornelia Rednic: 'Nu fac cadouri extravagante'

Cornelia Rednic este de părere că darurile trebuiesc făcute din suflet, dar fără a cheltui bani mulți. Artista consideră că gesul contează și că tot ce contează este faptul că acea persoană s-a gândit la tine. Finii ei de la Cluj i-au trimis un buchet de flori din care nu a lipsit floarea ei preferată, bujorul. Ceilalți fini, de la Sighet, i-au dăruit o orhidee și o poșetă confecționată manual de o tânără talentată din zona lor.

'Eu nici eu, de felul meu, nu fac cadouri extravagante și scumpe, pentru că mi se pare că ne pierdem. Se pierde relația, se pierde esența în cazul ăsta. Cadourile trebuiesc făcute din suflet, dar mai mult simbolice. O floare, o atenție… să vezi că se gândește omul la tine. Și, uite, acum am primit un buchet de flori de la Raluca și de la soțul ei, pentru că ei sunt la Cluj și nu pot fi mâine, aici. Și mi-au trimis un aranjament, cu un mesaj extraordinar. Mi s-a umplut inima', a povestit Cornelia Rednic.

Cornelia Rednic, răsfățată de finii ei, de ziua sa de naștere

De ziua ei, Cornelia Rednic a fost răsfățată de finii ei. Dacă cei de la Cluj au trimis un aranjament floral superb, nici cei de la Sighet nu s-au lăsat mai prejos. Aceștia i-au dăruit o geantă și o orhidee de toată frumusețea.

'Finii de la Sighet, la fel. Ciprian, finul nostru, care este toboșar și cântă cu noi, mi-a adus o orhidee și o poșetuță hand made, realizată de o fată de la Sighet, extraodinar de talentată. Chiar vreau să o propun pe undeva să facă ceva, pentru că este la nivel de top. Oamenii sunt importanți, pentru că, dacă nu avem cu cine să împărțim bucurii și tristeți, nu avem nimic. Dacă merg la un restaurant foarte scump și stau singură la masă, mie nu îmi tihnește. Dacă nu împarți și bucuriile și necazurile… Dacă s-a îmbolnăvit cineva și nu ai la cine suna, cum este? Despre asta este vorba', punctează Cornelia Rednic.

Cornelia Rednic: 'E frumos să îți facă cineva un cadou'

Solista spune că este frumos ca cienva să îți facă un dar, însă ea este genul care atunci când face un cadou, se gândește la ceva util.

'E frumos să îți facă cineva un cadou. Asta înseamnă că se gândește la tine. Eu când fac un cadou cuiva, îi fac un cadou util sau ceva care mă gândesc că o să îl poarte, dar nu merg la lucruri extravagante, să nu se piardă esența relației oamenilor. De asta m-am bucurat foarte mult de flori, mai ales că Raluca mi-a dăruit bujori, iar bujorii sunt florile mele preferate. Chiar am întrebat de unde a găsit bujori pe vremea asta. Nu am cuvinte de surpriză!', a declarat Cornelia Rednic.

Foto: Facebook.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter