Cosmin Cernat revine în televiziune! Ce emisiune va prezenta și pe ce post TV: "La o anumită vârstă poți să îți alegi proiectele"

Publicat pe

Cosmin Cernat revine în televiziune și este una dintre vedetele postului Kanal D 2, deși anul trecut nu era foarte hotărât să revină pe micul ecran, fiind foarte îndrăgostit de radio. Cosmin Cernat spunea atunci că va lua în calcul revenirea în televiziune doar dacă va fi vorba despre un proiect similar Exatlon.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Cosmin Cernat a locuit pentru doi ani în Canada, unde fost producător al proiectului „Travel by Dart', iar partenera lui de viață a lucrat la instructor de sport. Dar s-a întors în România, convins de copii, și a decis să revină în televiziune când va primi un proiect la fel de interesant ca Exatlon.

Cosmin Cernat revine în televiziune! Ce emisiune va prezenta și pe ce post TV: "La o anumită vârstă poți să îți alegi proiectele"Cosmin Cernat revine în televiziune! Ce emisiune va prezenta și pe ce post TV: "La o anumită vârstă poți să îți alegi proiectele"

Ce emisiune va prezenta Cosmin Cernat la Kanal D

O noutate pentru telespectori, odată cu lansarea Kanal D2, este cuprinderea în grila postului a emisiunii „Invitatul de 12', prezentată de Cosmin Cernat, ediții fresh ale producţiei de pe Radio Impuls urmând să fie difuzată simultan pe undele radio şi pe TV, la Kanal D2, în fiecare duminică, de la 12:00. 

Emisiunea este un talk show relaxat, cu invitaţi care îşi spun poveştile de viaţă şi carieră, o discuţie ce poartă amprenta inconfundabilă a realizatorului şi prezentatorului ei, Cosmin Cernat.

Cosmin Cernat a lucrat ani buni în televiziune, el a prezentat și emisiunea Exatlon la Kanal D. La un moment dat, prezentatorul spunea că îi este mult mai bine la radio decât în televiziune. „Mi-e mult mai bine la radio, pentru că e un lucru pe care mi-am dorit să-l fac.'

Iată că s-a răzgândit între timp și Cosmin Cernat va fi din nou prezent pe micul ecran.

Citește și: Ce spune Iulia Albu despre stilul vestimentar al Deliei: „Niciodată nu mi s-a părut…'

Citește și: Andreea Bălan și Keo s-au despărțit din cauza infidelității: „El a căutat în altă parte’

Citește și: Cum se descurcă Theo Rose la filmările pentru Clanul în luna a șasea de sarcină. Cătălina Grama: ‘Mă sensibilizează și dacă e nevoie de…’

Citește și: Matei Dima, alias BRomania, s-a despărțit de iubita cu 12 ani mai tânără: „Na, o despărțire nu e niciodată amiabilă 100%'

Cosmin cernat: „La o anumită vârstă poți să îți alegi proiectele”

În vara anului trecut, Cosmin Cernat nu era hotărât să se întoarcă pe micul ecran. El și-ar fi dorit să mai prezinte un format precum „Exatlon'.

„În momentul de față al vieții mele, mă regăsesc mult mai mult în radio. Și dacă mi-e dor de ceva din televiziune, mi-e dor de comentariul sportiv, dar mă duc la Eurosport din când în când. Dar nu spun că nu mă voi întoarce pe TV, mă voi întoarce, nu am o problemă, dacă va fi un proiect, de exemplu, de genul Exatlon, un proiect care mie mi-a plăcut foarte tare. La o anumită vârstă poți să îți alegi proiectele„, spunea Cosmin Cernat.

Cosmin Cernat a locuit doi ani în Canada

Cosmin Cernat s-a mutat în urmă cu câțiva ani în Canada, împreună cu soția lui, Mădălina, dar după ce a prezentat Exatlon, acum trei ani, acesta a decis să rămână definitiv în România. Cei care i-au schimbat hotărârea de a rămâne în România, au fost copiii, fetele lui – Ayana și Maya – din căsătoria cu Monica Iagăr și Matei, băiatul soției lui, Mădălina, din mariajul anterior.

„Aproape doi ani am locuit în Canada, nu mai am nimic acolo, doar prieteni foarte buni care m-au ajutat când am ajuns acolo. Am avut Exatlonul, după care am rămas aici, am mai făcut Fan Arena. Am rămas aici, plus că fiica-mea cea mare a vrut la facultate aici, la ASE, nu a mai vrut să se întoarcă, înțeleg. E tânără, normal, nevastă-mea a zis și ea că mai bine rămânem aici, Matei nici el nu prea a vrut, degeaba voiam eu să mă întorc singur în Canada.

Nu țineam neapărat, pentru mine a fost o experiență foarte interesantă. Acum, Mădălina lucrează în televiziune, exact ce a făcut o viață întreagă, noi ne-am cunoscut la Kanal D. Acum lucrează la Aleph News, în spatele camerelor, nu îi place pe sticlă. A apărut de câteva ori, dar nu-i place', a declarat Cosmin pentru Impact.ro.

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă