Costi Ioniță de la Survivor, atingeri interzise cu o mulatră. Imagini incredibile din Republica Dominicană

Publicat pe

Eliminarea lui Costi Ioniță de la Survivor i-a uimit pe mulți. Telespectatorii Kanal D se așteptau ca Roxana Nemeș sau Alexandra Stan să plece înaintea lui. Cu toate că a ieșit din concurs, Costi nu s-a supărat, ba dimpotrivă. Cum s-a distrat înainte să revină în țară?

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Costi Ioniță este unul dintre cei mai cunoscuți și iubiți artiști din România. A avut de-a lungul timpului o evoluție spectaculoasă și a influențat în bine cariera mai multor artiști români. Costi Ioniță a participat la Survivor, în echipa Faimoșilor. Era pregătit pentru competiția sportivă și a spus că abia așteaptă să „facă armata’, în Republica Dominicană, dacă tot a trecut peste această etapă a vieții sale. 

„Îmi place să descopăr la mine însumi diverse calități și defecte pe care le am în situații limită. Îmi plac provocările foarte mult și, dacă nu am făcut armata, m-am gândit că e momentul! Survivor România va fi un prilej pentru a mă decoperi în situații neobișnuite, în condiții de trăidificile, cu mâncare foarte puțină sau inexistentă, pentru care trebuie să lupt’, a declarat Costi Ioniță.

Costi Ioniță de la Survivor, atingeri interzise cu o mulatră. Imagini incredibile din Republica DominicanăCosti Ioniță de la Survivor, atingeri interzise cu o mulatră. Imagini incredibile din Republica Dominicană

Costi Ioniță de la Survivor, atingeri interzise cu o mulatră

Se pare că după eliminarea din emisiune, Costi Ioniță a lăsat deoparte meditația și calmul din show. A dat iama într-un club local, unde a dansat toată noaptea cu o mulatră superbă, informează wowbiz.ro. Nu au lipsit nici atingerile fierbinți dintre cei doi. Rămâne de văzut dacă se infiripă ceva sau a fost vorba doar de o distracție de moment.

Și-a schimbat total viața în ultimii ani și a adoptat un stil de viață, care i-a șters zece ani de pe chip și l-a ajutat să fie într-o formă fizică atât de bună încât a acceptat provocarea Survivor România. Costi Ioniță, unul dintre cei 12 Faimoși de la Survivor România', este un artist complet: cântăreț, compozitor de succes și producător muzical.

Citește și: Tot ce nu știi despre Costi Ioniță de la Survivor: „Așa am ales eu să trăiesc”

Citește și: Claudia Pătrășcanu, primele declarații despre întâlnirea cu Gabi Bădălău de la munte: „L-am iertat'

Citește și: Cine este Costi Ioniță, de la Survivor: „E momentul să fac armata'

Citește și: Florin Călinescu a avut COVID-19! Cum se simte acum: „Încă mai…'

Cine este Costi Ioniță de la Survivor

Costi Ioniță se bucură de o carieră spectaculoasă, fiind un excelent descoperitor de talente, iar colaborările cu artiști internaționli l-au urcat în topurile muzicale din toată lumea. Pe plan personal, Costi Ioniță de la Survivor este în formă maximă. De câțiva ani și-a schimbat viața, iar una dintre deciziile importante care, spune el, i-a dus numai beneficii a fost aceea de a renunța la carne.

S-a născut pe 14 ianuarie 1978 în Constanța. A început să cânte de la vârsta de 6 ani, decizia aparținând părinților, aceștia înscriindu-l la „Clubul pionierilor’ din Constanța. La 12 ani a intrat în taraful clubului din Constanța, unde l-a avut ca profesor pe Ion Rădulescu.

În adolescență, a intrat la Liceul de informatică Ovidius’, unde a format o trupă de rock Agartha. Cu Dorin Topala și Laura Mihăila (soprană la filarmonica din Constanța) a format trupa dance Valahia.

În 1998, fiind prezent la repetițiile pentru Festivalul Mamaia, l-a descoperit pe Mihai Trăistariu care concura la secțiunea interpretare. Formula Valahia era în nr de 4: Costi, Mihai, Dorin și Laura. La scurt timp s-a decis ca Laura să părăsească formația.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter