Costin Craioveanu, un nou mesaj pentru Mihaela Cernea, în plin proces de divorț: „Să ții minte că...”

Publicat pe

Costin Craioveanu a postat un nou mesaj pentru încă soția lui, Mihaela Cernea, cu care se află în plin proces de divorț. Pictorul a susținut, din nou, pe rețelele de socializare că nu a bătut niciodată o femeie, deși ea a cerut ordin de restricție împotriva lui. În încheiere, artistul i-a transmis mamei copiilor săi că „cel mai mișto bărbat din viața ei' a fost el.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Costin Craioveanu a trasmis un nou mesaj pentru Mihaela Cernea, în plin proces de divorț. Artistul, cunoscut ca „pictorul vedetelor', a postat un text în mediul online, în care a susținut din nou că nu a bătut niciodată o femeie. Replica lui vine după ce fosta componentă a trupei Class a cerut ordin de restricie împotriva lui, în urmă cu câteva luni.

Costin Craioveanu, un nou mesaj pentru Mihaela Cernea, în plin proces de divorț: „Să ții minte că...'Costin Craioveanu, un nou mesaj pentru Mihaela Cernea, în plin proces de divorț: „Să ții minte că...'

Mihaela Cernea și Costin Craioveanu se află în plin proces de divorț, după o căsnicie de 18 ani. Ea a fost cea care a depus actele la Judecătoria Sectorului 5. Tot acolo, fosta membră a trupei Class a introdus un ordin de restricție împotriva pictorului, în luna ianuarie.

Citește și: Cum arată copiii Mihaelei Cernea și ai lui Costin Craioveanu.Artiștii divorțează după 18 ani

Citește și: Mihaela Cernea divorțează de Costin Craioveanu, după ce ar fi bătut-o:„Am introdus actele'. Reacția pictorului

Citește și: Cu ce probleme se confruntă Laura Cosoi, în șaptea lună de sarcină:„Am avut o perioadă grea'

Citește și: Ce s-a întâmplat la procesul Elenei Udrea, în Bulgaria.Cum a primit sentința

Costin Craioveanu, un nou mesaj pentru Mihaela Cernea, în plin proces de divorț

De curând, Costin Craioveanu a avut o nouă reacție vehementă, pe rețelele de socializare. Acesta a susținut că e un tată care are grijă de copiii lui și că nu a bătut în viața lui o familie.

„Cum să-i dați, mă, iubitului tău ordin de protecție? La 200 m de casă? Când eu stau acasă și hrănesc pisici, dorm cu ele în casă, am grijă de copii și n-am „bătut' în viața mea o familie', a scris Costin Craioveanu pe rețelele de socializare.

În continuare, Costin Craioveanu a relatat o întâmplare nefericită și a precizat că nu ar fi bătut niciodată o femeie. Acesta a susținut că niște bărbați i-ar fi rupt mâna ca să nu-i filmeze. Din această cauză, spune el, nu a mai putut picta vreme de câteva luni.

„'M-am bătut' cu niște țărănuși din Sălăjan care mi-au rupt mâna să nu-i filmez, care aveau amante și n-am vrut să te las cu ăia, cu așa vibrație joasă', a adăugat el.

Costin Craioveanu către Mihaela Cernea: „Să ții minte că…'

În încheierea mesajului, Costin Craioveanu i-a transmis Mihaelei Cernea că el a fost „cel mai mișto bărbat' din viața ei.

„Justiția o să facă dreptate…că n-am mai pictat de 3 luni… având mâna dreaptă ruptă din umăr. Dumnezeul meu îmi va face dreptate… sau lor…P.S. Să ții minte că cel mai mișto bărbat din viața ta, Mihaela Craioveanu, a fost Costin Craioveanu… restul e populație', a scris Costin Craioveanu, pe Facebook, iar apoi a șters mesajul, scrie click.ro.

Anca Badiu, despre divorțul celor doi artiști

Mihaela Cernea și Costin Craioveanu au ajuns la despărțire după aproape două decenii de mariaj. Ea a cerut un ordin de restricţie împotriva lui, acuzându-l pe pictor că ar fi agresat-o fizic.

Vestea că Mihaela Cernea și Costin Craioveanu divorțează a luat prin surprindere pe toată lumea. Și fosta ei colegă de trupă, Anca Badiu, a rămas uimită de situația prin care cei doi trec acum. Anca a susținut că îi pare rău că aceștia s-au despărțit, dar nu știe motivele care au făcut-o pe Mihaela să ia această hotărâre.

„Eu știu doar atât, sincer îmi pare rău pentru ei. Ei s-au iubit enorm, s-au respectat. Mihaela este o fată extraordinară. Ea este foarte discretă, nu-i plac scandalurile.

Nu sunt în măsură să vorbesc foarte mult despre ei, pentru că nu mai știu mare lucru. Și nici nu vorbesc, dacă mă întrebi, sincer. Și e mai bine așa. Nu vor să dea curs la nu știu ce bârfe', a declarat Anca Badiu la Prima Tv, în emisiunea lui Cristi Brancu.

Sursă foto: Facebook, Instagram

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter