Costin Mărculescu ar fi împlinit astăzi 51 de ani! Ultima sa iubită, mesaj plin de regrete și furie: "Oamenii te-au abandonat când ți-a fost mai greu!"

Publicat pe

Astăzi, 29 iunie, ar fi fost ziua lui Costin Mărculescu, zi cu petrecere fastuoasă, așa cum doar el știa să facă. Însă, în loc să fie sărbătorit, actorul este plâns de prieteni, dar mai ales de fosta iubită. Cristina Canela a lăsat un mesaj dur, plin de tristețe, dar și furie, în memoria lui Costin, dar a avut grijă să-i pună la zid și pe cei care l-au uitat pe actor în momentele grele, din ultima parte a vieții sale.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

„La mulți ani pentru ziua ta de, 51 ani! Ai avut încredere în foarte mulți oameni care te-au dezamăgit între timp și, ce-i mai rău, e că nu m-ai ascultat când îți spuneam de ei că doar se folosesc de tine și să nu te mai vezi cu ei. Te-ai zbătut în zadar, ți-ai dorit să fii bărbatul puternic, pe care nu-l afectează nimic, dar oamenii te-au abandonat când ți-a fost mai greu, s-au folosit de tine amuzându-se pe seama ta! 
Te vedeam trist, obosit, cu sufletul plin de teamă, nu atât de singurătate, pentru că într-un fel îți plăcea, deoarece te săturase-și să mai suferi, dar te speria gândul că ai avut cândva un vis pe care, cu fiecare zi ce trecea, îți părea imposibil de realizat!
Te-ai îndepărtat de toți, ai crezut în multă lume, Dumnezeu a fost bun prin mine, dar multă lume, prieteni, rude s-au băgat, m-au dat la o parte ușor din calea ta prin răutatea din sufletul lor!
Dacă nu-mi păsa de tine, nu te certam mereu atunci când greșeai și nici alături la greu nu-ți stăteam atâta timp. Dar tu ai stricat, că nu ai vrut să lupți, m-ai lăsat doar pe mine să trag pentru amândoi!”, scrie Cristina Canela, pe Facebook.

Costin Mărculescu ar fi împlinit astăzi 51 de ani! Ultima sa iubită, mesaj plin de regrete și furie: "Oamenii te-au abandonat când ți-a fost mai greu!"Costin Mărculescu ar fi împlinit astăzi 51 de ani! Ultima sa iubită, mesaj plin de regrete și furie: "Oamenii te-au abandonat când ți-a fost mai greu!"

„Nu există zi fără să nu te regret”

Cristina regretă că nu l-a putut ajuta mai mult pe Costin și este convinsă că dacă ar fi avut o viață banală, cu un loc de muncă normal, fără showbiz-ul care să-l consume atât de mult, ar fi trăit și azi.

„Îți voi spune un banc, ca să înțelegi ce doresc să-ți transmit: era odată un om care avea multă credință, dar se considera fără noroc; și omul acesta se ruga cu atâta ardoare: <>. Și se tot ruga bietul om zi și noapte până când, într-o bună zi, Dumnezeu i-a spus: 'Bine omule, eu vreau să te ajut, dar dă-mi și mie o șansă și cumpără-ți un bilet'. Așa și tu, ca să ai o șansă, nu mai trebuie să renunți, trebuie să te zbați ca să primești ceea ce îți doreșți.

Sper să-ți fie bine acolo unde ești acum, să îți găsești liniștea! 
Nu există zi fără să nu te regret, mi-ar fi plăcut să lupți mai mult pentru viața ta și să nu renunți atât de ușor, mi-ar fi plăcut să muncești și tu ceva, fără să te desconsideri că om, munca simplă nu e o rușine!

Toate s-ar fi schimbat în viața ta dacă m-ai fi ascultat și ți-ai fi dorit cu adevărat să îți schimbi viața, spre a-ți întemeia o familie, dar frica și orgoliul și-au spus ultimul cuvânt!”.

Pe 13 iunie, Costin Mărculescu a fost înmormântat în Cimitirul Reînvierea, fiind condus pe ultimul drum de prietenii apropiați și oameni care l-au cunoscut doar de la TV. În urmă cu trei zile, actorul fusese găsit mort în casă, iar medicii au stabilit că făcuse infarct cu ceva timp în urmă.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter