Courtney Cox la 51 de ani. Uite cum s-a schimbat de-a lungul timpului!

Publicat pe

Cunoscând celebriatea o dată cu serialul „Friends', Courtney Cox s-a transformat rapid într-un icon al anilor 90. A reuşit să se menţină în atenţie timp de 3 decenii, iar anul 2009 a marcat come-back-ul său o dată cu serialul „Cougar Town'.

 

Pe 15 iunie, Courtney împlineşte 51 de ani, vârstă până la care a apelat la injecţiile cu botox, lucru recunoscut de actriţă care a avut puterea să mărturisească faptul că botoxul este minunat şi oribil în acelaşi timp.

 

„Urasc efectul lui de inghetare a muschilor. Din cauza acesteor injectii talentul actoricesc mi-a fost serios pus la indoiala. Nu mai puteam avea o expresie a fetei normala. Nu puteam zambi si nici nu puteam fi trista, pentru ca nu ma lasau muschii. Este oribil', a declarat Courtney, care, din fericire, s-a oprit la timp.

 

Foto: Hepta

 

Courtney Cox la 51 de ani. Uite cum s-a schimbat de-a lungul timpului!Courtney Cox la 51 de ani. Uite cum s-a schimbat de-a lungul timpului!

 

dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă