CRBL, Ana Morodan, Ruby și iubitul ei Robert au slăbit mai multe kilograme în cursa “Asia Express”

Publicat pe

„Asia Express', cel mai dur reality-show care revine la Antena 1 duminică, 10 februarie, de la ora 20.00 a fost o cursă infernală pentru cele 9 perechi de vedete care au intrat în competiție. Ana Morodan, bloggerița care face senzație în cadrul emisiunii, a slăbit considerabil și chiar a ajuns să aibă o siluetă de invidiat. 

Drumul prin Sri Lanka și India i-a epuizat nu doar psihic, ci și fizic, motiv pentru care mulți dintre ei s-au întors cu multe kilograme în minus. CRBL poate fi declarat campionul absolut, acesta pierzând 10 kilograme în timpul competiției.

Drumul Elefantului a fost extrem de solicitant și pentru Ana Morodan, contesa digitală care s-a întors cu 8 kilograme mai puțin. Scriitorul Adrian Teleșpan, cel care i-a fost coleg de echipă, a resimțit și el presiunea concursului, care l-a costat' 6.5 kilograme.

Ruby și iubitul ei Robert au dus și ei dorul mâncării de acasă și au slăbit în „Asia Express' 5, respectiv 7 kilograme. Robert s-a confruntat și cu o toxiinfecție alimentară, care a accelerat pierderea kilogramelor.

CRBL, Ana Morodan, Ruby și iubitul ei Robert au slăbit mai multe kilograme în cursa Asia Express'CRBL, Ana Morodan, Ruby și iubitul ei Robert au slăbit mai multe kilograme în cursa Asia Express'

Bogdan Boantă nu s-a adaptat nici el foarte bine la alimentația din Asia, iar asta cumulat cu efortul fizic l-au lăsat fără 4 kilograme. Mâncarea foarte condimentată și super picantă a fost într-un final o problemă pentru toate cele 9 echipe și asta s-a resimțit în greutatea cu care vedetele au revenit în țară.

Paul Ipate a slăbit 3 kilograme, Teodor, fiul Ancăi Sigartău a slăbit 5 kilograme, iar  Jojo și Iuliana Luciu câte 2-3 kilograme.

Când începe Asia Express

Asia Express', cel mai dur reality show al momentului, revine la Antena 1 duminică, 10 februarie, de la ora 20.00. Noul sezon va avea trei zile de difuzare, duminică, luni și marți și va aduce schimbări și în structura competiției. Nouă  perechi de vedete se aventurează prin Sri Lanka și India într-o călătorie unică, în care trebuie să se descurce cu un dolar pe zi, să își găsească singuri mâncare, cazare și transport. Lupta se dă pentru premiul de 30.000 de Euro și pentru mândria de a avea în portofoliu' o asemenea performanță la nivel personal.

Foto: PR 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter