CRBL nu a trecut peste jignirile Biancăi Drăgușanu de la Asia Express: "Avem pretenții de la ea"

Publicat pe

Un scandal de proporții s-a iscat la Asia Expres după ce Bianca Drăgușanu a folosit cuvinte nepotrivite la sfârșitul uneia dintre probe. CRBL a fost deranjat de comportamentul ei, iar acum a explicat, în direct, ce s-a întâmplat. 

Pe parcursul competiției Asia Express, mulți concurenți au fost puși la încercare. Bianca Drăgușanu, după câteva probe, a cedat. Vedeta nu a mai rezistat fizic, a avut chiar și nevoie de medic. Nu a mai suportat, a folosit chiar și cuvinte ce nu pot fi redate la televizor. CRBL, colegul ei, s-a supărat pentru comportamentul blondinei.

Iată că acum, în prima apariție de la difuzarea show-ului, cântărețul povestește despre incident.

„Băi, ce să zic. Nu înțelegeam de ce. Nu înțelegeam de ce a venit. Nu înțelegeam de ce așa. Adică, aveam pretenții de la ea, că e mai veche pe sticlă. Apoi, mi-am zis: așa trebuie să facă, așa și-a propus ea de acasă, zic. Da, dar să ne iei așa, stai că suntem mai veterani unii, unii mai noi, unii… dar nu-i frumos. M-am supărat, recunosc că m-am supărat. Bine că a fost scurt momentul. Bine că a fost prostul ăsta (n.r. Oase) și m-a ținut să nu ies din matcă, pentru că de obicei fac urât', a spus CRBL, la „Răi da Buni'.

Bianca Drăgușanu a cedat la Asia Express

După o probă mai dificilă, minute bune de mers prin ploaie, Bianca Drăgușanu a cedat. Ea a ajuns la Gina Pistol foarte nervoasă, înjurând. CRBL, dar și Cosmin Seleși s-au simțit jigniți.

„Ce cauți tu lângă noi, Bianca? Ce cauți tu aici?', spune CRBL, la un moment dat, susținând că ar fi preferat ca Bianca Drăgușanu să plece în locul echipei Margherita-Iuliana. „Nu înțeleg de ce. Că noi nu ne știm atât de bine. Și nu înțeleg de ce vii să înjuri toată echipa. Nu te-a pus nimeni să vii la show-ul ăsta. (…) Păi, stai puțin, tu ești Bianca Drăgușanu și noi toți suntem niște proști', a spus CRBL, șocat.

Foto: Colaj

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter