Crina Semciuc și-a botezat băiețelul

Publicat pe

Acum un an, actrița Crina Semciuc îi spunea DA alesului inimii sale, Radu Stancu, înconjurată de familie și prieteni. Anul acesta, Crina și Radu au un motiv nou de bucurie – familia lor s-a mărit cu încă un membru, micuțul Matei Radu, care a primit taina botezului în acest weekend.

https://www.instagram.com/p/BMMTP8XgN3p/?taken-by=lauracosoi&hl=ro

 

Crina Semciuc face parte din noua generație de actori talentați, intrând în atenția publicului mai întâi  prin intermediul serialelor de televiziune și al reclamelor în care a jucat, dar consacrarea a cunoscut-o datorită filmelor (Selfie, Funeralii fericite, Rocker) și pieselor de teatru (Butoiul cu pulbere, Furtuna, Năpasta) în care a interpretat roluri memorabile. Dar cel mai important rol al actriței este cu siguranță cel de mamă, pentru că, anul acesta, Crina, în vârstă de 30 de ani, a dat naștere primului ei copil, un băiețel superb.

Il acoperim cu dragoste pe Matei Radu ❤️@semciuc #binecuvantare

A photo posted by lauracosoi (@lauracosoi) on

Primele poze de la fericitul eveniment au fost postate pe Instagram de Laura Cosoi, prietena actriței, și au întrunit nenumărate aprecieri din partea fanilor, pe chipurile celor doi părinți citindu-se o bucurie nemărginită.

Matei Radu Semciuc

La rândul său, Florin Semciuc, unchiul micuțului, a postat o poză pe Facebook cu următorul mesaj: „La Mulți Ani, tânăr suflet! Să ne trăiești și bucurii să le aduci părinților tăi…. Să înceapă petrecerea, Răducu!” Ne alăturăm lui și îi urăm lui Matei Radu la multi ani fericiți!

Foto: Instagram, Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter