Cristi Borcea a fost transferat la Penitenciarul Spital Rahova! Cu ce probeme de sănătate se confruntă afaceristul

Publicat pe

Cristi Borcea a fost transferat din Penitenciarul Rahova într-o rezervă a Penitenciarului Spital Rahova şi a cerut să i se facă investigaţii medicale. Se pare că starea lui de sănătate nu este tocmai bună, mai ales că în trecut a fost supus mai multor operații. 

În prezent, Cristi Borcea se află în perioada de carantină de trei săptămâni prin care toți deținuții trebuie să treacă obligatoriu după ce ajung după gratii.

Se pare că fostul acţionar de la Dinamo a invocat istoricul medical, pentru a fi transferat. Respectiv, cardiopatie ischemică, bypass coronarian, hipertensiune arterială, intoxicație cu metale grele, insomnie, dislipidemie, potrivit libertatea.ro.

„Nu e bolnav sau oricum nu e ceva grav. Deținutul a cerut să fie supus unor controale medicale. Doar se caută de boli, dar cum istoricul său medical este destul de încărcat, nimeni nu vrea să riște. Așa că i-a fost aprobat transferul la spital (Penitenciarul Spital Rahova, n.r.)', au spus surse din Administrația Națională a Penitenciarelor pentru aceeaşi sursă.

„Este internat într-o rezervă de doi, sub supravegherea medicilor. Mănâncă, doarme și se plimbă. Va sta acolo, în Secția de Chirurgie-Cardiologie, până când specialiștii vor interpreta rezultatele analizelor cerute și vor decide dacă se impune transferul său în închisoare', au mai precizat sursele citate.

Cristi Borcea, din nou în închisoare

În data de 8 februarie, Cristi Borcea s-a predat la IPJ Ilfov. El este acuzat în noul dosar că a prejudiciat statul român cu aproximativ 28 de milioane de euro. Potrivit anchetatorilor, Borcea s-a asociat cu Georgică Giurgiucanu şi Emil Dragoş Săvulescu (şi ei condamnaţi în acest dosar), în societatea comercială „Holiday Club Neptun' SA.

Foto: Libertatea

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter