Cristi Borcea îi ia apărarea lui Gerard Pique, în scandalul cu Shakira: „Întotdeauna de partea bărbaților”

Publicat pe

Cristi Borcea îi ia apărarea lui Gerard Pique, în scandalul cu Shakira. Despărțirea dintre Gerard Pique și Shakira nu l-a lăsat indiferent nici măcar pe fostul acționar Dinamo, care a ținut să-și dea cu părere în disputa celor două vedete. Afaceristul român, renumit, printre altele, pentru faptul că are nouă copii cu patru femei, a declarat că este de partea lui Gerard Pique în mediatizata despărțire de Shakira. Borcea i-a transmis chiar și un mesaj fotbalistului care a înșelat-o pe frumoasa artistă columbiancă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Cristi Borcea îi ia apărarea lui Gerard Pique, în scandalul cu Shakira. Soțul Valentinei Pelinel, Cristi Borcea, a avut o intervenție telefonică la un post TV, în care a discutat problemele echipei Dinamo. Fostul acționar al „câinilor roșii” a fost întrebat și despre cel mai recent scandal, în care este implicat Gerard Pique, unul dintre cei mai bine cotați jucători ai momentului. Pique și Shakira s-au despărțit după 12 ani împreună, când sportivul a înșelat-o pe cântăreața columbiancă cu o femeie cu 20 de ani mai tânără. Cristi Borcea a fost foarte tranșant apropo de acest subiect. Iată ce mesaj i-a transmis fostul acționar Dinamo lui Gerard Pique!

Cristi Borcea îi ia apărarea lui Gerard Pique, în scandalul cu Shakira: „Întotdeauna de partea bărbaților'Cristi Borcea îi ia apărarea lui Gerard Pique, în scandalul cu Shakira: „Întotdeauna de partea bărbaților'

Cristi Borcea îi ia apărarea lui Gerard Pique, în scandalul cu Shakira

În cadrul unei intervenții telefonice la un post TV, Cristi Borcea a discutat problemele echipei Dinamo, dar nu a ocolit un subiect foarte fierbinte din ultima perioadă, în care este implicat Gerard Pique, unul dintre cei mai apreciați jucători de la acest moment. Pique și Shakira au doi copii împreună, însă s-au despărțit după 12 ani, din cauza infidelității sportivului. Pique a înșelat-o pe artistă cu un model în vârstă de 23 de ani, Clara Chia Marti. Cristi Borcea care este trecut prin numeroase drame conjugale, având 9 copii cu patru femei, și-a manifestat sprijinul față de Pique.

„Întotdeauna de partea bărbaților!”, a răspuns omul de afaceri, potrivit digisport.ro.

Citește și: Shakira, reacție surprinzătoare după ce Pique și-a asumat public relația cu noua iubită, Clara Chia Marti: „Din fericire, copiii…”

Citește și: Anamaria Prodan, după ce Shakira i-a umilit pe Pique și pe iubita lui mai tânără în noua ei melodie:„Îți doresc noroc cu așa zisa mea înlocuitoare. Valorez cât două…

Citește și: Reacția lui Pique, după ce Shakira l-a ironizat în cea mai recentă piesă:’Ai schimbat un Ferrari pe un Twingo’

Care au fost reacțiile internauților, după ce Pique și-a oficializat relația cu noua iubită

Shakira au format un cuplu vreme de 12 ani și au avut doi fii împreună, Milan și Sasha. Deși păreau că au o relație armonioasă, fotbalistul și cântăreața columbiană s-au despărțit, după ce Pique a înșelat-o cu un model de 23 de ani. Shakira a fost devastată de gestul lui Pique, însă și-a canalizat întreaga suferință în muzica ei și a compus o piesă adresată fotbalistului, care a devenit hit peste noapte și a stabilit un nou record pe YouTube, fiind vizualizată de pest 120 de milioane de persoane în primele două zile.

Gerard Pique a lansat recent un contraatac prin intermediul rețelelor de socializare, când și-a oficializat relația cu Clara Chia Marti, femeia cu care a înșelat-o pe Shakira. Comentariile la postare nu au întârziat să apară, mulți ironizând noul cuplu.

„Numai infidelii dau like’./Ce drăguță e fiica ta!’/Nimeni nu o va întrece pe Shakira’./Cât timp credeți că va dura relația asta? Pariați acum!’, Dacă ea este cea oficială acum, atunci cine va ocupa rolul de „amantă'?', sunt doar câteva din comentariile postate la imaginea lui Pique alături de Clara Chia Marti.

FOTO: Hepta, Profimedia, Instagram

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter