Cristian Boureanu şi fiica lui, implicaţi într-un scandal în plină stradă

Publicat pe

Fostul deputat Cristian Boureanu s-a ales cu dosar penal după ce a fost implicat într-un conflict cu fiica lui minoră, chiar în plină stradă.

 

Cei doi au revenit recent dintr-o vacanţa în America, însă neînţelegerile mai vechi au ieşit la iveală.  Încercând să-şi ia fiica in varsta de 15 ani cu forţa şi să o bage în maşină, aceasta a început să ţipe că tatăl ei o omoară.

 

Jandarmii care păzeau sediul unei ambasade au auzit strigătele Ioanei Boureanu şi au sunat la cea mai apropiată secţie de poliţie.

 

Atât tatăl cât şi fiica au ajuns la sediul Secţiei 2 de poliţie unde au dat declaraţii, aici venind şi Irina, mama fetei şi prima soţie a lui Cristian Boureanu.

 

Relaţia tată-fiică este una extrem de tensionată, Boureanu acuzându-şi fata că a dispărut în weekend de acasă, ea plecând de la Constanţa la Bucuresti fara stirea nimanui.

 

În plus, fostul deputat nu este mulţumit de rezultatele şcolare ale Ioanei, el declarând la ieşirea din sediul poliţiei: „A fost prima fată pe lista de rezultate și în primii cinci din școală. Acum, rezultatele ei nu mai sunt cum trebuie, din punctul meu de vedere'.

 

Ioana Baureanu a sustinut ca nu este pentru prima data cand este lovita de tatal ei: „M-a luat de păr. Vreau să rămân cu mama. Da, mă cert des cu tatăl meu şi a dat de multe ori în mine. Au fost momente când m-a bătut rău. El nu vrea să stau în Bucureşti cu mama mea, a spus aceasta, care ar fi avut un smoc de par smuls din cap.

 

Mama Ioanei a declarat că i-a facut plângere penală fostului soț. Dacă în urma cercetărilor se va constata că Boureanu și-a agresat fiica, acesta riscă să piardă custodia fiicei sale.

 

Foto: Arhiva Viva!, Facebook

 

Cristian Boureanu şi fiica lui, implicaţi într-un scandal în plină stradăCristian Boureanu şi fiica lui, implicaţi într-un scandal în plină stradă

 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter