Cristiano Ronaldo se va căsători cu iubita lui, Georgiana Rodriguz. Când va avea loc nunta

Publicat pe

Fotbalistul portughez Cristiano Ronaldo, care evoluează la Real Madrid, se va căsători, se pare, anul viitor cu iubita lui, Georgiana Rodriguez.

Aceasta este însărcinată, iar peste o lună îi va dărui fotbalistului o fetiţă, care va fi cel de-al 4 copil al acestuia. Ronaldo mai are 3 copii, un băieţel de 7 ani, şi o pereche de gemeni, veniţi pe lume anul acesta, copiii fiind născuţi toţi de o mamă purtătoare.

Zvonurile legate de căsătoria lor au luat amploare în ultimele zile în presa din Portugalia după ce Georgiana a apărut alături de Ronaldo în tribunele stadionului Alvalade din Lisabona.

Vezi si:

Carmen Bruma – 10 ipostaze sexy in Viva!

Iubita fotbalistului purta un inel în valoare de 265.000 de euro, fapt ce i-a făcut pe toţi să presupună că cei doi s-au logodit deja.

Nunta lor ar putea avea loc în luna august a anului viitor, în funcţie de programul fotbalistului care va participa la Cupa Mondială din Rusia.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter