Cristiano Ronaldo va avea gemeni, însă nu iubita sa este mama copiilor

Publicat pe

Potrivit publicației The Sun, Cristiano Ronaldo va deveni în curând tată de gemeni, însă mama copiilor nu este iubita lui, Georgiana Rodriguez.

 

 

 

 

Cristiano Ronaldo va avea gemeni, însă nu iubita sa este mama copiilor! Se pare că Ronaldo a apelat pentru a doua oară la o mamă surogat, lucru pe care l-a făcut și în cazul primului copil. Femeia a cărei identitate nu este cunoscută încă, locuiește în San Diego, America.

 

 

Potrivit publicației The Sun, cea care a și dezvăluit marea veste în decursul zilei de ieri , marele eveniment va avea loc „foarte curând'! Mai mult de cât atât aceeași publicație a dezvăluit și sexul bebelușilor aflați pe drum.

 

„Cristiano și familia lui abia așteaptă nașterea celor doi băieței. Lui îi place să își țină în secret viața privată, dar le-a spus prietenilor foarte apropiați că gemenii vor veni în curand pe lume. Cristiano simte că acesta este cel mai bun moment ca băiatul lui să crească alături de alți frățiori„,  a povestit o sursa publicației The Sun.

 

 

Bianca Ion

Foto: Hepta

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter