Cristina Bălan a născut. Primele imagini cu fetița artistei: "Îți vom fi alături la fiecare pas"

Publicat pe

Cristina Bălan a născut. Îndrăgita artistă a avut parte de cea mai frumoasă surpriză la finalul anului 2022. Și-a putut strânge fetița în brațe chiar înainte de Revelion, așa că familia ei a putut întâmpina noul an în formulă completă. Primele imagini cu micuța i-au cucerit pe urmăritorii ei de pe rețelele de socializare. Și soțul cântăreței a fost în culmea fericirii, transmițând și el un mesaj scurt, dar emoționant. Cei doi frățiori mai mari și-au ținut surioara în brațe, spre bucuria mamei lor.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Viața Cristinei Bălan s-a schimbat după venirea pe lume a gemenilor ei. Deși mulți au judecat-o, a decis să nu facă avort, ci să le dea o șansă la viață. Mai trecuse odată printr-o întrerupere de sarcină pentru că fătul risca să dezvolte malformații, iar atunci când i s-a propus din nou același lucru, a refuzat. Ani mai târziu, se bucură de fiecare clipă petrecută alături de copiii ei, iar acum fetița a completat în cel mai minunat mod familia artistei.

Cristina Bălan a născut. Primele imagini cu fetița artistei: "Îți vom fi alături la fiecare pas"Cristina Bălan a născut. Primele imagini cu fetița artistei: "Îți vom fi alături la fiecare pas"

Cristina Bălan a născut

Cu puțin timp înainte de Revelion, Cristina Bălan a devenit mamă din nou. Artista a postat primele imagini cu micuța, iar mesajele ei i-au cucerit pe fani.

„Bun venit la noi în familie, iubita noastră surioară, Nadeea Sofia! Noi deja te iubeam încă din burtică, dar acum ne-am topit de dragul tău. Îți vom fi alături la fiecare pas și te vom ține de mână mereu, promitem”, este mesajul postat de Cristina Bălan, pe contul ei de Facebook.

Citește și: Cristina Bălan, primele declarații despre botezul copilului: „Pe băieți i-am botezat la un an. Îmi doresc niște lucruri care poate par bizare'. Cum s-a schimbat relația cu soțul ei în sarcină / EXCLUSIV

Citește și: Majda Aboulumosha și-a cunoscut tatăl la 26 de ani, după ce l-a căutat o viață: „Mi s-a spus că a murit, dar…”. Cum s-a petrecut totul

Citește și: Cristina Bălan a făcut un avort înainte să nască gemenii cu sindrom Down: „Exista riscul de malformație a fătului”

Citește și: Ana Maria Mărgean, fetița ventriloc de la Românii au Talent, va apărea în fața lui Simon Cowell și Heidi Klum: „Voi participa la America’s got talent”

„Marea Bucurie a ajuns in bratele noastre, chiar inainte de trecerea in noul an, pe 30 Decembrie. Nadeea Sofia, iubirea noastra, te-am asteptat cu mari emotii! Ai vrut sa petrecem Revelionul impreuna si nu exista cuvinte sa exprime fericirea si recunostinta pentru atata perfectiune”, a scris artista și pe pagina de Facebook unde pune postări despre viața celor doi băieți ai ei, care suferă de sindromul Down.

„Cel mai minunat dar posibil lăsat de la Dumnezeu”, a transmis și soțul artistei, după ce a făcut publică o fotografie în care își ține fetița în brațe.

A suferit o traumă la prima naștere

Din păcate pentru ea, Cristina Bălan a avut parte de o experiență traumatizantă în trecut, atunci când i-a adus pe lume pe cei doi băieți.

„Prima naștere a fost extrem de traumatizantă, foarte mulți medici sunt brutali, le vorbesc urât femeilor în travaliu, am auzit personal, nu din povești. Chiar și eu am fost tratată așa, brutal și fără omenie. Lucru care sper să se schimbe în spitalele de stat.

Nicio femeie nu merge să nască pentru a încurca viața vreunui doctor. Mai mult, să se accepte moașele, în cazul nașterilor fără riscuri și probleme, lucru care nu se întâmplă în multe spitale și care ar ajuta mult cadrele medicale. E mult de discutat pe subiect”, a declarat Cristina Bălan, în exclusivitate pentru Viva.

Sursă foto: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter