"Lucrurile mergeau din rău în mai rău, ca un cancer galopant". Cristina Cioran, noi detalii despre motivele care au dus la despărțirea de Alex Dobrescu

Publicat pe

Cristina Cioran a dezvăluit noi detalii despre adevăratele motive care au dus la despărțirea de Alex Dobrescu. Relația actriței cu fostul ei iubit a fost una plină de răsturnări de situație. Cei doi s-au îndrăgostit și nu au ținut cont de gura lumii, fiindcă au fost mulți care i-au criticat din cauza diferenței de vârstă. Au urmat momente de groază când s-a născut fetița lor, Ema, care a venit pe lume mai devreme decât trebuia. Micuța a stat internată la spital după naștere, până starea ei s-a stabilizat.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Acum, Cristina Cioran a vorbit iar despre despărțirea de Alex Dobrescu. Chiar dacă a promis că nu va mai face acest lucru, și-a încălcat decizia și a făcut publice niște detalii neștiute până acum, cu lacrimi în ochi, la televizor. A început un an nou, dar îndrăgita actriță nu a trecut încă peste problemele din trecut. Chiar dacă suferă din cauza modului în care s-a încheiat povestea ei de dragoste, Cristina Cioran este hotărâtă să nu se mai întoarcă în brațele creatorului de modă.

"Lucrurile mergeau din rău în mai rău, ca un cancer galopant". Cristina Cioran, noi detalii despre motivele care au dus la despărțirea de Alex Dobrescu"Lucrurile mergeau din rău în mai rău, ca un cancer galopant". Cristina Cioran, noi detalii despre motivele care au dus la despărțirea de Alex Dobrescu

Cristina Cioran, despre despărțirea de Alex Dobrescu

A fost cerută în căsătorie, dar a urmat despărțirea la scurt timp după ce s-a logodit cu fostul ei iubit. Au urmat o serie de declarații care au șocat opinia publică. În cele din urmă, sătulă de spusele lui Alex Dobrescu, care susținea că urmează să se căsătorească în curând cu Cristina Cioran, actrița a dezvăluit că a pus punct relației și că s-a mutat în altă parte cu fetița ei.

Acum, Cristina a fost invitată să facă noi declarații la Antena Stars. A fost atât de emoționată, încât i-au dat lacrimile, în timp ce vorbea despre fostul ei iubit. Cu toate acestea, actrița a ținut să completeze că mai sunt și alte informații delicate despre despărțirea de Alex Dobrescu, dar că nu dorește să le facă publice.

Citește și: Ce compromis a făcut Cristina Cioran în relația cu Alex Dobrescu, de dragul fiicei lor: „Nu este treaba mea cu cine se întâlnește'

Citește și: Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez sunt aproape de despărțire, anunță presa din Spania. Prima reacție a fotomodelului

Citește și: Cristina Cioran nu mai vrea iubit după despărțirea de Alex, tatăl fiicei sale: „Sunt sătulă de problemele altora”

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă Sabina Teodorescu, fiica lui Oreste. Este căsătorită din 2017 și are un băiețel

„Totul era în regulă și dintr-o dată ceva s-a întâmplat. Ceva s-a schimbat. Ceva s-a deteriorat, ceva a plesnit. Despărțirea asta nu a fost anunțată. Pur și simplu, au fost niște semne că lucrurile nu mai merg bine și la revedere. Deja mergeau din rău în mai rău, ca un cancer galopant, ca o tumoare malignă, care stătea să pocnească.

Mi-a fost greu să iau o decizie, să fiu categorică. Eu am încercat tot ce este omenește posibil. Mi-am dat seama că n-are sens să mai încerc, că lucrurile nu se vor repara. Poate că mi-am dat seama prea târziu. Poate că trebuia de la primele semne să zic stop… Dar eu sunt foarte îngăduitoare, tolerantă, răbdătoare', a declarat Cristina Cioran la Antena Stars, conform Fanatik.ro.

Ce spune actrița despre o nouă relație

Chiar dacă Alex Dobrescu s-a afișat cu o nouă iubită la scurt timp de la despărțirea de Cristina Cioran, actrița preferă să se concentreze momentan pe creșterea fiicei sale.

„Eu nu-mi mai doresc în următoarea perioadă o relație, e lesne de înțeles de ce. Sunt un pic sătulă de problemele altora, așadar vreau să fiu puțin singură. Dar de ieșit în oraș, ies. Despărțirea asta a fost cel mai bun lucru care ni s-a întâmplat', a spus Cristina Cioran, potrivit Cancan.

Sursă foto: Instagram

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter