Cristina Ich, detalii despre cum a început relația cu Pițurcă: „Nu s-a atins de mine. M-a pupat doar pe frunte”

Publicat pe

Cristina Ich le-a povestit fanilor despre începuturile relației cu Alex Pițurcă, cel cu care acum are un băiețel. Cristina Ich este una dintre cele mai dorite femei din România. Ea are o relație cu Alex Pițurcă, iar cei doi și-au botezat recent copilul și sunt mai fericiți ca niciodată.

Nu de puține ori, frumoasa mămică a oferit detalii picante despre viața sa personală ori profesională, pe care fanii le-au apreciat.

De această dată, partenera lui Pițurcă le-a împărtășit celor care o urmăresc câteva detalii neștiute până acum despre prima întâlnire în calitate de îndrăgostiți.

Cristina Ich a dat din nou dovadă de sinceritate și nu a ascuns nimic față de fanii săi.

'Eu când m-am întâlnit cu Alex, pentru noi a fost dragoste la prima vedere. Bineînțeles că ne-am îndrgostit, dar nu m-a pupat absolut deloc. El m-a pupat pe frunte toată seară, că așa simțea nevoia, și eu pe el doar așa puțin pe obraz', așa și-a început Cristina Ich mărturisirea.

Ulterior, când și-a dorit să împărtășească cu toată lumea un detaliu puțin mai intim, Alex Pițurcă a intervenit. Timid, el a vrut să o oprească pe Ich din a face publice unele lucruri, chiar dacă ele nu erau deloc delicate, dar fără șanse.

'Lasă-mă să zic că este frumos. Dimineața când am ajuns la hotel… mă rog, timp de patru zile nu s-a atins de mine. Eu eram moartă și mă întrebat 'de ce?'. Dar… Respectul!', a fost detaliul pe care vedeta și-a dorit să îl împărtășească cu toți cei care o urmăresc.

Inițial Cristina Ich și Alex Pițurcă plănuiau să-și încreștineze micuțul la un castel din Franța, departe de ochii presei și ai criticilor. De asemenea, frumoasa moldoveancă a mai specificat acum ceva timp că nu va publica nicio imagine de la fericitul eveniment.

„Nu vreau să-l fac în țară pentru că o să iasă haos. Acest eveniment este ce mi-am dorit eu de când eram mică. Va avea loc într-un loc special, la un castel din Franța. Să vedem cum rezolvăm pentru că se închiriază destul de greu, sunt multe cereri. Vreau să fie discret și ferit de ochiul presei. Aveam și o variantă în București, la un luxos hotel, dar aici o să iasă haos. O să fie un eveniment extrem de restrâns', a declarat Cristina Ich pentru Cancan.

Cristina Ich, detalii despre cum a început relația cu Pițurcă: „Nu s-a atins de mine. M-a pupat doar pe frunte'Cristina Ich, detalii despre cum a început relația cu Pițurcă: „Nu s-a atins de mine. M-a pupat doar pe frunte'

Bruneta a devenit pentru prima dată mamă pe data de 25 octombrie, când a dat naștere unui băiețel perfect sănătos, la un spital din Capitală. La naștere vedeta a întâmpinat mai multe probleme de sănătate.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter