Cristina Mihaela Dorobanțu, infectată cu COVID-19. Prezentatoarea show-ului Puterea Dragostei este în carantină, în Turcia

Publicat pe

Cristina Mihaela este infectată cu COVID-19, după ce testul efectuat a arătat un rezultat pozitiv. Se pare că, la momentul actual, prezentatoarea de la Puterea dragostei este în carantină, în Turcia. Primele declarații despre starea vedetei de sănătate.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cristina Mihaela i-a luat locul Andreei Manta la emisiunea Puterea dragostei, difuzată la Kanal D. Vedeta este cunoscută deja de publicul larg, după ce participat și chiar a ajuns în finală la emisiunea stilistică Bravo, ai Stil! Ea s-a duelat în ținute cu Silvia Popescu, însă cea din urmă a reușit să câștige premiul cel mare.

Cristina Mihaela Dorobanțu, infectată cu COVID-19. Prezentatoarea show-ului Puterea Dragostei este în carantină, în TurciaCristina Mihaela Dorobanțu, infectată cu COVID-19. Prezentatoarea show-ului Puterea Dragostei este în carantină, în Turcia

Ulterior, vedeta a primit un post în televiziune, iar acum este prezentatoarea show-ului matrimonial. De curând, s-a aflat faptul că s-ar fi infectat cu COVID-19 și că este în carantină, în Turcia, acolo unde se desfășoara Puterea dragostei.

Citește și: Cristina Mihaela Dorobanțu de la Puterea Dragostei s-a despărțit iar de iubit:'Am avut noroc…'

Citește și: Cine este Cristina Mihaela Dorobanțu, noua prezentatoare de la Puterea Dragostei

Citește și: Radu Ștefan Bănică, totul despre relația cu tatăl lui:„Nu este ușor. De mic a trebuie să mă cenzurez’/ EXCLUSIV

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă fiica lui Emil Boc.Cezara a ajuns vedetă pe Internet

Cristina Mihaela Dorobanțu, infectată cu COVID-19

În urmă cu puțin timp, s-a aflat faptul că prezentatoarea Cristina Mihaela Dorobanțu s-a infectat cu COVID-19. La momentul actual, se pare că vedeta este în carantină, în Turcia.

Însă, din fericire, nu a contractat o formă agresivă a bolii, ci doar susține că are avea mici probleme de respirație. Dacă starea ei nu se agravează, o să-și petreacă sărbătorile de iarnă în carantină, în apartamentul său din Istanbul.

Emisiunea nu va avea de suferit, întrucât au fost filmate mai multe episoade în avans.

Cristina are Covid. Imediat după primirea rezultatelor s-a dat alarma. Ea a fost carantinată de urgență în Turcia. Din câte se știe până acum, starea ei este bună, dar se confruntă cu unele deficiențe respiratorii. Dacă starea ei nu se agravează, următoarea perioadă o să o petreacă în apartamentul din Istanbul, acolo o sa fie și de Crăciun și de Revelion.

Emisiunea nu pare că e afectată pentru că s-au tras episoade în avans, dar toți cei care au intrat în contact cu ea au fost testați de urgență', a declarat, sub anonimat, o persoană din apropierea echipei de la Puterea dragostei', potrivit Cancan.

Cristina Mihaela s-a despărțit de iubit

Fusese cerută în căsătorie și urma să pășească în fața ofițerului de stare civilă, însă după mai multe împăcări și despărțiri, Cristina Mihaela a decis să pună punct relației.

„De fiecare dată mi-am dorit să protejez, să nu rănesc, și da, uneori am făcut asta în viața mea, din acest motiv. (n.r. să mintă) Am avut noroc și nu m-a rănit nimeni niciodată. Chiar vorbeam cu o prietenă zilele trecute și îi spuneam că persoanele care au făcut parte din viața mea, au ieșit, de fiecare dată, iubindu-mă.

Atunci când iubesc ofer totul, însă trebuie să mărturisesc că este foarte greu până să ajung în punctul acesta. Dacă iubesc, ofer cu siguranță tot, investesc sentimente, timp, mă dedic cu totul persoanei de lângă mine. Nu am portretul bărbatului ideal în minte, o să văd ce-mi oferă viața. În momentul de față mă gândesc doar la cariera mea și, probabil de aceea, nici nu-mi pot imagina cum ar trebui să arate sau să fie iubitul meu. Când îl voi întâlni, vi-l voi arăta', a declarat Cristina Mihaela Dorobanțu, de la Puterea Dragostei.

sursă foto- Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter