Cristina Șișcanu a vorbit despre al doilea copil. „Să se așeze lucrurile și ne apucăm de treabă”

Publicat pe

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz. Soția prezentatorului tv a dezvăluit recent că își dorește să devină din nou mamă, imediat ce lucrurile se vor liniști în familia lor.

Cristina Șișcanu a vorbit despre al doilea copil. „Să se așeze lucrurile și ne apucăm de treabă'Cristina Șișcanu a vorbit despre al doilea copil. „Să se așeze lucrurile și ne apucăm de treabă'

Cristina Șișcanu are planuri mari pentru 2020, atât pe plan profesional cât și personal.

Să se așeze lucrurile și ne apucăm de treabă și pentru cel de-al doilea copil. Numai că nu știu unde să-l mai pun… în casă, mă refer. Avem o cameră liberă, dar eu îmi fac dressing în ea. Asta e, ținem bebelușul în dressing. Și Mădălin zice: ‘Gândește-te bine. Dacă îți faci dressing, nu mai avem o cameră pentru copii, că noi suntem o familie numeroasă. Și zic: ‘Asta e! Ne mutăm într-o altă casă sau ținem bebelușul în dressing, că e foarte frumos! Punem acolo pătuțul… Și dacă va fi fată, cu atât mai bine». Dacă va fi fată, da…', a declarat Cristina Șișcanu pentru unica.ro.

Cristina Șișcanu vrea să se întoarcă în televiziune

După o pauză  de câțiva ani în care a preferat să se dedice creșterii micuței Petra, fiica ei și a lui Mădălin Ionescu, proiectelor online, dar și contractelor de imagine, Cristina Șișcanu vrea să își reia cariera în televiziune. Primul pas a fost deja făcut: a mers la casting pentru o emsiune la Antena 1.

Printre atuu-urile Cristinei Șișcanu se numără stilul direct cu care abordează în social media diverse subiecte tabu. Fosta vedetă TV nu s-a ferit să vorbească deschis despre „boala secolului' cum mai este denumită depresia, care a afectat-o și pe ea într-o anumită perioadă.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter