Cristina Șișcanu, dezvăluiri neașteptate despre Elena Ionescu. Ce făcea concurenta la Survivor: ”Ne-a șocat...”

Publicat pe

Cristina Șișcanu a fost eliminată de la Survivor și s-a hotărât să povestească tot ce s-a întâmpat în emisiune. Soția lui Mădălin Ionescu a fost umită când a văzut comportamentul Elenei Ionescu.

Se pare că artista a reușit să stârnească antipatii în rândul colegilor de echipă din cauza comportamentului său. Cristina Șișcanu a povestit ce lucruri neașteptate a făcut Elena Ionescu la Survivor.

Soția lui Mădălin Ionescu a dat cărțile pe față atunci când s-a întors acasă și a dezvăluit ce se întâmpla în emisiune. Cristina Șișcanu a fost uimită atunci când Elena Ionescu nu fost deloc mișcată de suferința lui Ruby, atunci când aceasta avea probleme grave de sănătate la Survivor.

„În noaptea în care Ruby s-a simțit foarte rău. Elena stătea în picioare și a dat o replică neașteptată. Noi încercat să găsim soluții să o salvăm pe Ruby, iar ea a spus că: Așa sunt regulile, cine rezistă bine, cine nu să plece. Replica ei ni s-a părut inumană. Ea pare că a venit doar să meargă până la capăt.

Pe noi ne-a șocat ce a zis Elena, pentru că noi am încercat să ne ajutăm mereu. Ea a făcut trei chestii deranjante. Faza cu Ruby, că a spus că despre asta este Suprevietuitor, trebuie să reziști. A mai fost incidentul cu orezul, că a mâncat mai mult, deși știa că mâncarea este cu porția. Iar cel mai deranjant a fost incidentul cu cei 25 de bărbați care au venit pe insulă.', a povestit Cristina Șișcanu.

Citește și: Cristina Șișcanu a rupt tăcerea, după ce a fost eliminată de la Survivor.Ce propuneri îi făcea Andi: 'Mi s-a părut de prost gust'

FOTO: Facebook

Cristina Șișcanu, dezvăluiri neașteptate despre Elena Ionescu. Ce făcea concurenta la Survivor: 'Ne-a șocat...'Cristina Șișcanu, dezvăluiri neașteptate despre Elena Ionescu. Ce făcea concurenta la Survivor: 'Ne-a șocat...'
 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă