Cristina Șișcanu, la pământ după o depresie: ”Am pierdut doi ani din viață...”

Publicat pe

Din afară, Cristina Șișcanu are tot ce și-ar putea dori o femeie: un soț iubitor, pe Mădălin Ionescu, o familie frumoasă, o casă primitoare. Dar bruneta a trecut și prin momente deosebit de grele, fiind una dintre multele victime ale depresiei, nu degeaba intitulată 'boala secolului'. Iată cum a reușit Cristina să scape de depresie.

Cunoscută pentru stilul direct cu care abordează în social media diverse subiecte tabu, Cristina Șișcanu a ales, în aceeași notă, să vorbească deschis despre boala secolului, depresia, și despre cum a afectat-o pe ea.

Cristina Șișcanu a avut depresie

Iată ce a declarat vedeta despre problema majoră cu care s-a confruntat la un moment dat: 'Mulți dintre noi trăim cu diverse frici… Și eu am avut! Frica îmi sugruma libertatea și creștea de la o zi la alta până a culminat cu depresia. Ajungând pe fundul prăpastiei, a trebuit să aleg: fie să mor, fie să lupt ca să mă pot înălța. Am ales lupta pentru că aveam un aliat puternic: Iubirea. Și am luptat vreo doi ani până am invins! Și victoria a fost atât de mare încât atunci când eram din nou pe vârful muntelui, m-am uitat spre prăpastie și Frica mi-a părut o prostie ! Mi-era așa ciudă că mi-am pierdut doi ani din viață luptând cu Frica! Când am ajuns pe vârful muntelui, Iubirea era la apogeu ( o aveam pe Petra în burtică). Întrebarea este: ce m-aș fi făcut fără Iubire?'

Cristina Șișcanu a avut depresie

Cristina Șișcanu, cu Mădălin Ionescu și fiica lor, Petra

Cristina Șișcanu este una dintre cele mai directe vedete de la noi, motiv pentru care sistematic devine ținta a diverse polemici. Anul trecut, aceasta a devenit ținta atacurilor după ce a publicat o fotografie în care își alăpta fetița la sân. Acum câteva luni, a creeat rumoare prin ținuta pe care a ales să o poarte la reânnoirea jurămintelor cu Mădălin Ionescu, considerată de internauți nepotrivită siluetei sale. Zilele trecute, a avut parte de o serie de feedbackuri negative după ce a postat în social media o fotografie în care apărea complet nemachiată.

La 34 de ani pe care urmează să îi împlinească săptămâna aceasta Cristina pare că a depășit problemele din ultimii ani, inclusiv depresia.

Foto: Instagram

Citește și:

Oana Roman, despre cutremurele pe care le-a trăit: 'În 86 a fost unul mai mare, tata s-a speriat foarte tare'

Ducesa de Sussex o ia pe urmele lui Kate Middleton. Rochia de gravidă a lui Meghan Markle a costat doar 38 de lire sterline!

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter