Cristina Spătar s-a mutat cu chirie împreună cu cei doi copii: ”Așa e când te dă bărbatul afară din casă”

Publicat pe

Artista a suferit enorm, după ce în anul 2016 a divorțat de Alin Ionescu, după 8 ani de căsnicie. Recent, Cristina Spătar s-a mutat cu chirie împreună cu cei doi copii într-un apartament din București, după ce soțul ei i-a dat afară din vila în care aceștia locuiau.

După divorțul de Alin Ionescu, Cristina Spătar a continuat să locuiască în casa fostului soț de dragul copiilor. La doi ani de zile de la separare, fostul soț al vedetei i-a cerut acesteia să se mute din vila lui. Cristina Spătar nu a avut altceva de făcut decât să-și facă bagajele și să caute undeva unde să poată sta împreună cu micuții săi, Aida și Albert.

Acum, cei trei locuiesc într-un apartament dintr-un bloc cu patru etaje din Capitală, potrivit libertatea.ro. Cristina Spătar a fost nevoită să găsească o locuință pe care să o poată plăti din banii pe care îi câștigă. Vedeta a lăsat luxul în urmă și acum se bucură de liniște alături de cei doi copii.

La sfârșitul anului trecut, Cristina Spătar a fost nevoită să părăsească somptuoasa vilă cu ieșire la Lacul Crevedia, proprietate a fostului ei soț. Mutarea a venit la mai bine de doi ani de la divorțul celor doi și în urma unei discuții neplăcute pentru vedetă, în care tatăl copiilor ei i-a cerut imperativ să se mute. Cântăreața a fost nevoită să lase în urmă condițiile de lux de care s-a bucurat ani buni și să caute o locuință pe măsura puterii ei financiare. Acum, ea stă cu chirie, cu tot cu cei doi copii ai săi, Aida și Albert, într-un apartament dintr-un bloc cu 4 etaje din București.

„Așa e când te dă bărbatul afară din casă', i-ar fi spus Cristina Spătar unei vecine. Artista a sperat până în ultima clipă că se va împăca cu fostul soț, însă se pare că nu a fost deloc cale de întoarcere.

Cum și-a refăcut viața Cristina Spătar după divorț

Cristina Spătar a trecut prin multe în viața ei, iar divorțul de tatăl copiilor săi a dărâmat-o la un moment dat. Vedeta are o carieră de succes, iar pe lângă asta are și o afacere. De multe ori, timpul pe care îl are nu-i ajunge și nu petrece atât de mult timp împreună cu cei doi copii pe cât și-ar dori.

'În România plec în vacanță. Îmi iau copiii și mergem la mare. Apoi o să-mi văd de concerte. Am de onorat un număr de concerte și sunt foarte încântată. Împletim utilul cu plăcutul. 
Cei mai dezavantajați sunt cei mici. Tot timpul ei își doresc să fiu aproape de ei, dar nu reușesc mereu. Plec dimineața și mă întorc seara și nu mai apucăm să stăm foarte mult timp împreună, dar în vacanță mi-am rezervat timp pentru ei. Aida mai stă lângă mine când mai gătesc, ne jucăm. Avem și un câine mai nou.', a declarat Cristina Spătar pentru VIVA!.

Citește și: Sacrificiile pe care Cristina Spătar le face pentru a fi slabă: 'Mă cântăresc obsesiv'

Citește și: Cristina Spătar, despre fostul ei soț: 'Este un tată bun, are o relație frumoasă cu copiii'

Cristina Spătar s-a mutat cu chirie împreună cu cei doi copii: 'Așa e când te dă bărbatul afară din casă'Cristina Spătar s-a mutat cu chirie împreună cu cei doi copii: 'Așa e când te dă bărbatul afară din casă'

FOTO: Facebook 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter