Cu câți bani au rămas George Simion și Ilinca Munteanu, după nuntă. Ce a decis să facă cu suma primită: "E mare nevoie de..."

Publicat pe

Cu câți bani au rămas George Simion și Ilinca Munteanu, după nuntă. Liderul AUR, George Simion s-a căsătorit anul trecut cu iubita sa, Ilinca Munteanu. Cei doi au organizat o nuntă ca-n povești, unde au avut mii de invitați de seamă. Recent, George Simion a dezvăluit cu câți bani a rămas după nunta cu soția sa.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

George Simion și Ilinca Munteanu s-au căsătorit pe 27 august 2022, la Măciuca, în Vâlcea. La marele eveniment au fost așteptați 10.000 de oameni, iar nunta a atras atenția tuturor românilor. George Simion a ales un complex turistic pentru nunta cu frumoasa lui soție.

Cu câți bani au rămas George Simion și Ilinca Munteanu, după nuntă. Ce a decis să facă cu suma primită: "E mare nevoie de..."Cu câți bani au rămas George Simion și Ilinca Munteanu, după nuntă. Ce a decis să facă cu suma primită: "E mare nevoie de..."

Liderul AUR și soția sa, Ilinca Munteanu, au avut nu mai putin de 42 de perechi de nași. La marele eveniment au participat peste 10.000 de persoane. George SImion nu s-a ferit și a vorbit despre suma de bani cu care a rămas după nuntă.

Citește și: George Simion s-a ales cu dosar penal, după ce a condus fără permis: „Are loc o diversiune…”

Citește și:Câți bani au luat Nicu Covaci și Phoenix pentru a concerta la nunta lui George Simion: „Prețul nostru este de obicei 10.000 de euro, dar…”

Citește și:Cine este Maria Obretin din serialul „Clanul': „Eu nu am jucat fete naive nici în facultate'. E prietenă cu Anghel Damian și Lia Bugnar

Citește și:Cum arată casa de la țară a lui Puya. Este din lut și cu numeroase motive tradiționale: 'Lumea ar veni cu un buldozer și ar lua tot să ducă la gunoi'

Cu câți bani au rămas George Simion și Ilinca Munteanu, după nuntă

George Simion trăiește o poveste de dragoste frumoasă alături de Ilinca Munteanu. Anul trecut, pe 27 august, cei doi s-au căsătorit, având parte de o nuntă ca-n povești. Liderul AUR a organizat o petrecere cu peste 10.000 de persoane, iar cuplul a avut 43 de perechi de nași. Recent, politicianul a vorbit despre banii cu care a rămas în urma marelui eveniment.

„În numerar, am strâns 72.000 de euro. În total, darul de nuntă, cum a dat domnul Gigi Becali, cum a fost spectacolul pirotehnic, cum a fost apă, berea, o să ajungă în jur de 400.000 de euro. Acești bani îi voi trece transparent în declarația de avere, așa cum mă obligă legea', a declarat George Simion, după nunta cu Ilinca Munteanu, potrivit wowbiz.ro.

George Simion și soția sa au donat o mare parte din banii de la nunta lor

George Simion și Ilinca Munteanu au decis să doneze o mare parte din banii strânși la nunta lor. Cei doi îndrăgostiți au decis să se implice într-un proiect de spital mobil.

„Cât s-a strâns… cât ne-a mai rămas, în sensul ăsta, 15.000 de euro. Facem un proiect de spital mobil. Nu ne-au lăsat cu banii din subvenția pentru partide să construim un spital, că e mare nevoie de spitale noi', a mai spus George Simion.

George Simion își dorește să devină tată

Liderul partidului AUR își dorește să aibă copiii cu soția sa, Ilinca Munteanu. George SImion a vorbit în emisiunea 'Fiță cu Adiță', despre viața de familie alături de soția, mărturisind că își dorește să devină tată cât mai curând.

„Doamne Ajută să am ori un băiețel ori o fetiță, îmi doresc orice ar fi. Dacă ar vrea băiatul meu să îl duc la fotbal, îl duc. E foarte bine ca proaspăt căsătorit, m-am ferit până acum. Eu având o viață agitată, fiind mereu pe drumuri, sunt o persoană greu de tolerat în cuplu și m-am ferit. Femeile au tendința asta de a fi cicălitoare, de a te controla, de a te bate la cap și mi-am imaginat aoleu. Aveam un stereotip, etichetasem și eu, ceea ce nu îmi place să se întâmple cu mine, că e greu în viața asta de cuplu căsătorit. În primul an văd că e bine, i-am spus Ilincăi ce îmi doresc și văd că până acum mulțumesc lui Dumnezeu. Dacă ne mai aduce și un bebel, ar fi cea mai mare minune pentru noi.”, a declarat liderul AUR.

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă