Cu ce își ocupă timpul Carmen Tănase de când s-a mutat la țară: "Sunt ambițioasă și vreau să fac singură totul"

Publicat pe

Carmen Tănase a decis să facă o schimbare majoră în viața asa. Vedeta a vândut tot ce avea în București și s-a mutat la țară, unde duce o viață liniștită. După ani de zile trăiți în oraș, actrița și-a cumpărat casă în mijlocul naturii. Carmen Tănase a dezvăluit cum își petrece timpul de când s-a mutat la țară.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Pentru a se muta la țară, Carmen Tănase și-a vândut toate proprietățile. Actrița a ales o viață simplă de care să se bucure din plin. Deși îi plăcea agitația din București, fiul ei, Tudor, a convins-o să se mute la țară. într-un loc liniștit. Artista și-a cumpărat casă într-un sat de lângă Târgoviște, la o oră jumătate de Capitală.

Cu ce își ocupă timpul Carmen Tănase de când s-a mutat la țară: "Sunt ambițioasă și vreau să fac singură totul"Cu ce își ocupă timpul Carmen Tănase de când s-a mutat la țară: "Sunt ambițioasă și vreau să fac singură totul"

Mutarea nu a fost deloc ușoară pentru celebra actriță. Carmen Tănase a declarat că era obișnuită cu traiul la oraș, cu agitația și aglomerația, iar ideea de a-și schimba traiul, a cam speriat-o. Ei bine, cu timpul, actrița s-a obișnuit și a mărturisit cum își petrece timpul la țară.

Citește și: Cine a fost Victor Parhon, fostul soț al lui Carmen Tănase.Au fost căsătoriți 11 ani

Citește și; Cine este și cu ce se ocupă băiatul lui Carmen Tănase:”Mă ceartă că…”

Citește și: Ambasadorul Rusiei la București, despre negocierile de pace dintre statul rus și Ucraina:”Zelenski este un actor de comedie. Nu știți ce se întâmplă acolo”

Citește și: Zelenski cere întregii lumi să iasă în stradă pentru a protesta împotriva invaziei ruse:„Manifestaţi în numele păcii!'

Cu ce își ocupă timpul Carmen Tănase de când s-a mutat la țară

Carmen Tănase a renunțat la viața de București și s-a mutat la țară. Actrița a luat această decizie din cauza pandemiei de coronavirus, care a schimbat viețile a milioane de oameni. Inițial, actrița nu a fost încântată de această schimbare, dar fiul ei a convins-o să se mute la țară. Invitată în emisiunea lui Cristi Brancu, actrița a povestit cum este viața la țară, dar și cu ce își ocupă timpul.

„Nu stau locului nicio secundă. Dacă la apartament apucam să stau chiar și jumătate de zi pe canapea, pur și simplu să citesc sau să mă uit la televizor sau ceva, acum dacă apuc să fumez o țigară, după care iar mă ridic. Am foarte multă treabă. Este gospodărie multă, casă, animale. Nu mai am niciun ajutor, dar nici nu vreau. Dacă aș vrea, probabil că aș avea, dar nu vreau pentru că îmi place să le fac eu pe toate și îmi place stilul ăsta de viață. Fac curat, fac mâncare, organizez lucruri prin casă, mai dau fuga să joc și câte un spectacol, mai fac și câte o emisiune, mă mai duc la evenimente, după care vin iar acasă și mă transform în Cenușăreasa și așa mai departe. Sunt între Cenușăreasa și prințesa. Așa sunt tot timpul. „, a declarat Carmen Tănase, relatează substantial.ro.

Carmen Tănase s-a obișnuit cu viața la țară

Carmen Tănase se descurcă singură cu gospodîria și îi place să facă totul singură. Vedeta a spus că ar putea oricând să angajeze pe cineva să o ajute, dar se simte foarte bine să se ocupe chiar ea de treburile casei.

Nu am întâmpinat până acum vreo activitate nouă din tot ceea ce fac. Singurul lucru nou va fi probabil un solar, pentru că nu am avut solar niciodată. Eu sunt foarte ambițioasă și vreau să fac singură totul. 

Am doar câini și pisici la țară. Aș fi vrut să îmi iau o căpriță, dar am înțeles că trebuie să iau două, femelă și mascul, iar asta ar însemna că se vor înmulți și după nu voi mai avea loc în casă de animale. „, a mai spus actrița.

Actrița a căutat șase luni casa pe care a visat-o mereu

După ce a decis să părăsească Capitală, pentru Carmen și fiul ei, Tudor a urmat o perioadă dificilă. Găsirea unei case care să fie pe placul lor a durat mai bine de jumătate de an. Carmen Tănase a declarat că a vizionat numeroase case, dar nimic nu era pe placul actriței. După o ceartă cu fiul ei i-a apărut în cale un anunț de vânzare. După ce au vizita casa, au decis să o cumpere, iar viața lor s-a schimbat radical.

'Am hotărât să ne mutăm la țară și din clipa aia am început să caut. Șase luni am căutat. Știu toate casele de vânzare de pe o rază de 60 de kilometri din jurul Bucureștiului din toate județele. El mă presa. Am văzut zeci de case și în zeci de sate și nu îmi plăcea nimic.Am niște vecini de treabă, care iubesc animalele. Eu nu voiam vecini, dar sunt oameni foarte mișto', a mai adăugat Carmen Tănase.

Sursa foto: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter